Print this page
Η Μαγεμένη ευχή του Παναγιώτη Δημητρόπουλου Η Μαγεμένη ευχή του Παναγιώτη Δημητρόπουλου από τις εκδόσεις Anima
Στρατήλα Ρένα Written by Μαϊ 11, 2015

Η Μαγεμένη ευχή του Παναγιώτη Δημητρόπουλου

Rate this item
(4 votes)

Αγαπημένοι μου, μικροί φίλοι !! Χαίρομαι που θα βρεθούμε πάλι μαζί ως συνεπιβάτες με μέσο το παιδικό βιβλίο στο νέο μας ταξίδι της γνώσης και της φαντασίας.

 

Αφήνουμε πίσω τον κόσμο του Χρυσαφένιου κουκουτσιού και ότι μας δίδαξε και βάζουμε πλώρη στο νέο μας ταξίδι, που θα μας οδηγήσει πάλι σε τόπους μακρινούς σε τόπους μαγεμένους. Σε τόπους φτωχούς μα και πλούσιους, κυρίως όμως διδακτικούς για όλους εμάς. "Η Μαγεμένη ευχή" θα μας ταξιδέψει στο κόσμο της μικρής Νεφέλης που μόνη της ευχή ήταν να αφήσει τη παραγκούπολη που ζούσε και να βρεθεί σε τόπους αλλιώτικους, σε τόπους λαμπερούς οπού εκεί θα βασιλεύει μονάχα το χρυσάφι. Θα τα καταφέρει άραγε;; Ποιο το αντίτιμο για αυτήν της, την επιθυμία;; Ποιοι θα είναι άραγε οι αρωγοί της στη προσπάθεια αυτή;; Ποιος ο ρόλος των δυο Νεραιδών;; Της πλούσιας Πανδώρας και της συνετής Σοφίας.. Και ποιος ο λόγος της ύπαρξης του κ. Ελατου;;; Πόσο κοστίζει μια ευχή και ποια είναι τα αληθινά δώρα, ανεκτίμητης αξίας στη ζωή μας;; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα μας απαντηθούν όταν θα πάρουμε στα χέρια μας τη " Μαγεμένη ευχή" του Παναγιώτη Δημητρόπουλου από τις εκδόσεις Anima και σε εικονογράφηση της γνωστής Χανιώτισας Ζωγράφου, Αγγελικής Δρακάκη.

2

 

Πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου στις 16 Μαιου στα Χανιά της Κρήτης. Στη Δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων. Τη παρουσίαση θα πλαισιώνει και θεατρικό εργαστήρι της πόλης για την απόδοση του βιβλίου αυτού σε θεατρικό. Να σημειωθεί ότι τα έσοδα του Συγγραφέα, Παναγιώτη Δημητρόπουλου θα αποδοθούν στο Ίδρυμα Χανίων "Στέγη Κοριτσιού" του Αγ Νεκταρίου Χανίων. Το ίδιο θα συμβεί σε όλες δε τις παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν για το εν λόγω βιβλίο στα διάφορα σημεία της Χώρας.

 

1

 

 

Για το SugarMama,

Με εκτίμηση,
Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Συγγραφέας παιδικών βιβλίων

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…