Print this page
Στρατήλα Ρένα Written by Σεπ 13, 2017

Άμπα και Λήδα - Βασιλική Μουργελά

Rate this item
(1 Vote)

Βασιλική Μουργελά
Άμπα και Λήδα
Δύο γάτες σε μια μαγική ιστορία

ISBN: 978-960-468-176-1
Σχήµα: 13,7x20,8, Σελ.: 80, Tιμή: 6,90 ευρώ
Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

Ο Άμπα είναι ο πιο ηλικιωμένος και σοφός γάτος της Γατούπολης. Όλοι τον σέβονται, τον θαυμάζουν και τον υπηρετούν. Κάνει πολλά μαγικά κόλπα με βότανα και καπνούς που έχει φέρει από κάθε γωνιά της Γης. Όμως είναι εγωιστής και δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τα μαγικά του λόγια. Αυτό δεν θα του βγει σε καλό και θα μπλεχτεί σε μια περιπέτεια.
Θα καταφέρει άραγε η Λήδα, μια μικρή γατούλα, να τον ξεμπλέξει απ’ την περιπέτεια αυτή;
O Άμπα θα σταματήσει να φέρεται εγωιστικά;
Θα το μάθουμε αφού διαβάσουμε την ιστορία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥΡΓΕΛΑ
Γεννήθηκα στο χωριό Χώρα Γορτυνίας στην ορεινή Αρκαδία, ένα μέρος γεμάτο ομορφιές και εικόνες. Λάτρευα τα παραμύθια και τις ιστορίες που μου έλεγαν οι γονείς μου και η γιαγιά μου και από μικρή άρχισα να σκαρφίζομαι τις δικές μου ιστορίες.
Σπούδασα Πληροφορική και εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα για περίπου 20 χρόνια κυρίως ως υπάλληλος λογιστηρίου, μα με κέρδισε η μεγάλη μου αγάπη για τη συγγραφή και έτσι έκανα τα πρώτα μου βήματα στον κόσμο του παιδικού βιβλίου με το παραμύθι μου Ο Αστρομικρούλης από τις εκδόσεις Μέθεξις τον Μάρτιο του 2016 και ακολούθησε τον Ιούλιο του 2016 το παραμύθι μου Ο φίλος μου ο σπουργίτης από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.
Ποιήματά μου και λαογραφικά κείμενα έχουν δημοσιευτεί σε διάφορες εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες λογοτεχνικού ενδιαφέροντος.
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…