Print this page
Στρατήλα Ρένα Written by Μαϊ 29, 2018

«Η Οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα» - Έφη Αργυροπούλου

Rate this item
(1 Vote)

Οι μέρες περνούσαν και στο γραμματοκιβώτιο δεν είχε έρθει καμιά ειδοποίηση.. περιμέναμε ένα βιβλίο.. το βιβλίο με την μοναδική ιστορία του μικρού Οδυσσέα της αγαπημένης μου Έφης Αργυροπούλου !

 

Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά της κόρης μου άλλα και την δίκη μου όταν τελικά η οδύσσεια του βιβλίου με το ταχυδρομείο είχε φτάσει στο τέλος της και το βιβλίο στα χέρια μας!
Ένα βιβλίο που πραγματικά "ρουφήξαμε" , ένα παραμύθι για να μάθουν τα παιδιά να εκτιμούν την καθημερινότητα και τα όσα τους προσφέρονται, να μην θεωρούν δεδομένα και παντοτινά τα όσα τους δίνουν με αγάπη οι γονείς τους, γιατί όλα στη ζωή μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά.

Λίγα λόγια για την ιστορία

Ο Οδυσσέας είναι ένα μικρό και καλομαθημένο παιδί. Τι θα συμβεί λοιπόν ένα πρωινό στο δρόμο προς το σχολείο; Τι «Οδύσσεια» θα περάσει ο Οδυσσέας, ώστε να καταλάβει ότι όλα αυτά που του είχαν δοθεί γενναιόδωρα δεν τα έχουν όλα τα παιδάκια; Όλα αυτά θα τα μάθετε όταν διαβάσετε το βιβλίο «Η Οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα».

Λίγα λόγια για την συγραφέα

Η Έφη Αργυροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από την Κυπαρισσία και την Κεφαλλονιά. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και λογιστική στο St.George College. Εργάζεται από το 1999 σε εταιρείες logistics ως γραμματειακή υποστήριξη και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημοσιογραφίας. Τον Ιανουάριο του 2013 δημιούργησε την ψυχαγωγική ιστοσελίδα www.workingmoms.gr που απευθύνεται σε μαμάδες, στην οποία είναι αρθρογράφος και κριτικός παιδικών βιβλίων. Με την πλειάδα συνεργατών της ενημερώνει το κοινό της για θέματα που αφορούν την οικογένεια. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, τα βραβεία της ζωής της.

Περισσότερα για το βιβλίο, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να το αποκτήσετε, θα βρείτε στο  workingmoms.gr 

 

Η οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα
Έφη Αργυροπούλου
εικονογράφηση: Ευτυχία Στυλιανέα

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…