Print this page
Στρατήλα Ρένα Written by Φεβ 12, 2022

"Ικανοί για Όλα" του Κλας Έκμαν

Rate this item
(0 votes)

Κρύοοοο... καιρός για θρίλερ!!


Τα περισσότερα βιβλία του είδους είναι το ιδανικό ανάγνωσμα για μια σκοτεινή, κρύα ημέρα, παρέα με έναν ζεστό καφέ ή ένα τσάι, σωστά;
Μια ιστορία με σκοτεινά θέματα –την διεφθορά, τον πειρασμό να ενδώσει κανείς στην ευκολία της παραίτησης, τις ενοχές για αμετάκλητα εγκλήματα–, σκοτεινά θέματα που τα διαχειρίζονται όμως φωτεινοί ήρωες, αληθινοί, τρυφεροί και δυνατοί.

"Ικανοί για Όλα" του Κλας Έκμαν, από τις εκδόσεις Ψυχογιός, μεταφρασμένο σε 13 γλώσσες και βραβευμένο με το Crimetime!

"..Μπορεί μια κακιά στιγμή να γίνει αιτία να γυρίσεις την πλάτη σου σε ό,τι είχες ιερό;
Θα θυσίαζες την ψυχή σου για να σώσεις το τομάρι σου;
Όταν οι παράνομοι εραστές Γιούχαν και Άνα καταφεύγουν σ’ ένα απόμερο ξενοδοχείο για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο, δεν ξέρουν πως η ζωή τους πρόκειται να αλλάξει για πάντα.. Τίποτε από αυτά που ακολουθούν δεν ήταν στα σχέδιά τους. Ένα τραγικό λάθος τούς οδηγεί σε μια μοιραία απόφαση και από κείνη τη στιγμή βρίσκονται σ’ ένα εφιαλτικό μονοπάτι… προς την Κόλαση.
Με χιτσκοκική μαεστρία φωτίζει τις σκοτεινότερες γωνιές της ανθρώπινης ψυχής, στοιχειώνοντας τον νου του αναγνώστη..."

-Ο συγγραφέας Κλας Έκμαν , αν και αυτό είναι το πρώτο του θρίλερ ξέρει καλά τη δουλειά του, η αγωνία, η ένταση κι αυτή η γνωστή, άβολη αίσθηση στο στομάχι θα σας συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάγνωσης!

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…