Ένα διαφορετικό δεντράκι για τα Χριστούγεννα Ένα διαφορετικό δεντράκι για τα Χριστούγεννα
Μάρη Ταλλά Written by Δεκ 10, 2017

Ένα διαφορετικό δεντράκι για τα Χριστούγεννα

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε δέντρο και το έχουμε στολίσει για τις γιορτές που έρχονται! Κάποιες όμως θέλουν μια εναλλακτική επιλογή..

..μπορεί να μην έχουν χώρο να στολίσουν ένα μεγάλο δέντρο ή να θέλουν να βάλουν ακόμη ένα δεντράκι σε κάποιο άλλο δωμάτιο, όπως το παιδικό! εγώ επέλεξα να φτιάξω ένα και να το κάνω δώρο στην τάξη του γιου μου!

Ήταν πάρα πολύ εύκολη δημιουργία και χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος.

Στην αρχή δημιούργησα έναν κώνο με ένα χαρτόνι, εγώ χρησιμοποίησα το κουτί απο τα δημητριακά.
Μετά τύλιξα γύρω γυρω μια πράσινη γιρλάντα και τέλος κόλλησα στολίδια.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες είναι ένα εντυπωσιακό δεντράκι που μου κόστισε ελάχιστα και θα στολίσει υπέροχα την έδρα στην τάξη του γιου μου, απέναντι από το μεγάλο δέντρο τους!

 

Για το SugarMama,
ΜάρηLife

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…