Σουπλα για το νηπιαγωγείο Σουπλα για το νηπιαγωγείο
Στρατήλα Ρένα Written by Σεπ 10, 2014

Σουπλα για το νηπιαγωγείο

Άνοιξαν τα σχολεία και το μικρό σας θα πάει στο νηπιαγωγείο( η στον παιδικό σταθμό) και πρέπει να του βάζετε μαζί φαγητό. Μια υπέροχη ιδέα για να φτιάξετε ένα τσαντάκι με σουπλα, έτσι ώστε να μην μπερδευτεί το φαγητό του με των άλλων παιδιών αλλά και να μην λερώνει η σχολική σας τσάντα.

 

 

Θα χρειαστείτε για την τσάντα

 

-55χ 27εκ ύφασμα μονόχρωμο (λίγο σκληρό ύφασμα)
-55χ27εκ ύφασμα πολύχρωμο (για το εσωτερικό της)
-5χ27εκ ύφασμα πολύχρωμο (για την διακοσμητική φάσα)
-80εκ κορδόνι εάν το κάνετε πουγκί
-8χ40εκ ύφασμα μονόχρωμο εάν κάνετε χερούλι
-ραπτομηχανή η κλωστή και βελόνα εάν το κάνετε στο χέρι

raptomixani

tsanta

 

 

Για το σουπλα

 

-35χ36εκ 27εκ ύφασμα μονόχρωμο (λίγο σκληρό ύφασμα)
-35χ36εκ 27εκ ύφασμα πολύχρωμο
-12χ12εκ ύφασμα μονόχρωμο (για την τσέπη του κουταλοπιρουνού)
-30χ4εκ ύφασμα μονόχρωμο για το κορδόνι δεσίματος
- ραπτομηχανή η κλωστή και βελόνα εάν το κάνετε στο χέρι

 

Καλή Επιτυχία!

soupla

 

 

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…