Πλέξιμο κουμπότρυπας Πλέξιμο κουμπότρυπας
Ρένα Ψωμά Written by Μαϊ 04, 2015

Πλέξιμο κουμπότρυπας

Σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστείς να προσθέσεις κουμπότρυπα στο πλεκτό σου. Ο τρόπος είναι απλός!!

 


Στο σημειο που θέλετε να κάνετε την κουμπότρυπα απλά πρέπει να κλείσετε μερικούς πόντους στη μία σειρά και να ρίξετε μερικούς καινούργιους στην επόμενη.
Κλείνετε τους πόντους με τον ίδιο τρόπο όπως θα κλείνατε το πλεκτό σας, αλλά να τους μετράτε, και συνεχίζετε το πλέξιμο στο υπόλοιπο πλεκτό σας. Αμέσως θα δείτε πως θα δημιουργηθεί μια τρύπα. Συνεχίστε το πλέξιμο στην επομένη σειρά μέχρι το σημειο που είχατε κλείσει τους πόντους. Χρησιμοποιήστε τον αντίχειρα του αριστερού σας χεριού για να προσθέσετε τον ίδιο αριθμό πόντων με αυτούς που κλείσατε, όπως φαίνεται στην φωτογραφία και συνεχίστε το πλέξιμο. Στην επόμενη σειρά πλέκετε όλους του πόντους κανονικά.
Καλη επιτυχία..

 

 

Για το Sugar Mama,
Ρένα Ψωμά

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/3b26dc3730896aee0889a03ba3ba1651.jpg
Παιδί & Θρησκεία
cache/resized/1fae337b6687026b8fc507838e195d37.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…