Print this page
DIY χαλάκι για το μπάνιο DIY χαλάκι για το μπάνιο
Ρένα Ψωμά Written by Φεβ 09, 2016

DIY χαλάκι για το μπάνιο

Rate this item
(3 votes)

Τα μπλουζάκια που δεν φοράτε πια ή ένα παλιό ψιλό-λιωμένο σεντόνι, μη βιαστείτε να τα πετάξετε. Μπορείτε με δαύτα να φτιάξετε ένα μικρό χαλάκι για το μπάνιο..

 

 

ή για δίπλα στο κρεβάτι και όχι μόνο. Μπορείτε πανεύκολα να τα φτιάξετε μόνοι σας!!

 

Για βάση αγοράζετε το προστατευτικό πλαστικό πλέγμα που βάζουμε στα μπαλκόνια, σε ότι μέγεθος θέλετε. Κόψτε το ύφασμα σε λωρίδες μάκρους 10-15εκ. και φάρδους 2-4εκ. Σκοπός μας να γεμίσουμε τα τετραγωνάκια του πλέγματος με τα κουρελάκια. Δημιουργήστε μια θηλιά με την λωρίδα σας και σε κάθε πλευρά του τετραγώνου δέστε κόμπο, όπως φαίνετε στις φωτογραφίες. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί ένα πυκνό χαλάκι.

 

Τα υφάσματα που θα βάλετε, πρέπει να είναι 100% βαμβακερά ή τύπου μακό. Για να μην ξεφτίζει το χαλάκι αργότερα. Συνδυάζουμε τα χρώματα βάζοντας ποικιλία υφασμάτων πάντα ίδιας ποιότητας, για να μη ξεχωρίζει άσχημα και φυσικά φτιάχνουμε ότι σχέδιο θέλουμε!!

 

Καλή επιτυχία!

 

 

Για το Sugar Mama,
Ρένα Ψωμά

Ρένα Ψωμά

Latest from Ρένα Ψωμά

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…