Print this page
Στρατήλα Ρένα Written by Ιαν 06, 2018

Επιστροφή στο σχολείο με το πιο cool αντισηπτικό χεριών!!

Rate this item
(2 votes)

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι μήνες με τις περισσότερες ιώσεις...

 

Σχολείο, φροντιστήριο, πάρτι.. Αποκριάτικα πάρτι!! Πάρτι ιώσεων!!

Αν ανησυχείτε , τότε με τα Mini Cutie θα είστε πιο ήσυχη! Όχι μόνο γιατί τα mini αντισηπτικό χεριών απολυμαίνουν τέλεια τα χέρια, αλλά επειδή η συσκευασία του είναι τόσο Cutie που το παιδί δεν θα ξεχνά να το χρησιμοποιεί!!!

Μπορούμε να διατηρήσουμε τα χέρια μας καθαρά κατά την διάρκεια της ημέρας χωρίς την οσμή νοσοκομείου.
Κάνοντας λοιπόν εκτενή έρευνα βρήκαμε τα Mini Cutie ,το τέλειο αντισηπτικό για όλους! Για τα παιδιά μας αλλά και για εμάς!

Μυρίζει ωραία, είναι χρηστικό και χαριτωμένο ακόμα και για τις μαμάδες που θέλουν να παραμένουν καθαρές άλλα και κομψές, χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό τους.

Το Mini Cutie είναι το μόνο ήπιο αντισηπτικό τζελ χεριών σε έξι υπέροχα αρώματα που...φοριέται! Φοριέται (κρεμιέται) στην τσάντα ετσι ωστέ να έχουμε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε αυτό σε περίπτωση ανάγκης. H σιλικονούχα θήκη ανοιγοκλείνει και έτσι μπορείτε εύκολα να το κρεμάσετε σε τσάντα, βρεφικό καρότσι, σε ντουλάπι γυμναστηρίου,  ποδήλατο, πόρτα αυτοκινήτου και όπου μπορείτε να φανταστείτε!

Το μπουκαλάκι με το αντισηπτικό όταν τελειώσει μπορεί να αντικατασταθεί με νέο άρωμα ή να ξαναγεμίσει με όποιο αντισηπτικό προτιμάτε. 

Κυκλοφορεί σε έξι αρώματα ocean,sweet pea,strawberry,vanilla,mango και coconut. Εσείς πιο θα διαλέξετε;;

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…