Print this page
Φάκελος εύθραστα νύχια Φάκελος εύθραστα νύχια
Ιωάννα Βοζα'ί'τη Written by Νοε 29, 2015

Φάκελος εύθραστα νύχια

Rate this item
(1 Vote)

Συνδυάζουμε πρόληψη, θεραπεία και σωστή περιποίηση για να αποκτήσουμε ανθεκτικά νύχια.

 


Αποφεύγουμε την επαφή με απορρυπαντικά και χημικά. Το μανικιούρ είναι σημαντικό να γίνεται με σωστό τρόπο, ώστε να φροντίζει τα νύχια, διαφορετικά τα τραυματίζει και προκαλεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει.

 

Διατηρούμε τα νύχια μας σε κοντό μήκος, προτιμούμε χάρτινες ή γυάλινες λίμες αντί για μεταλλικές, λιμάροντας σε μία κατεύθυνση, για την αποφυγή τραυματισμών και τα προστατεύουμε με σκληρυντικό βερνίκι. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε παθολογική αιτία, πρέπει να θεραπευθεί.

Απευθυνόμαστε σ' έναν δερματολόγο για διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία.
Τα εύθραστα νύχια μπορεί να οφείλονται και στην κακή, φτωχή σε βιταμίνες και σίδηρο, διατροφή.

 

Ακολουθούμε δίαιτα πλούσια σε βιταμίνη Α ( καρότα, σπανάκι ), ψευδάργυρο ( όσπρια, ξηρούς καρπούς, θαλασσινά ) και ενισχύουμε τον οργανισμό μας με συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, με συμβουλή γιατρού. Χρησιμοποιούμε επίσης τοπικά ενυδατικά και σκληρυντικά σκευάσματα για να ενισχύσουμε την κεράτινη στοιβάδα.

 

Αποτέλεσμα; Υγιή, ανθεκτικά και περιποιημένα νύχια, ένα συν στην ομορφιά μας και τις καθημερινές εμφανίσεις μας!!

 

 

Για το SugarMama,
Ιωάννα Βοζα'ί'τη

Ιωάννα Βοζα'ί'τη

Latest from Ιωάννα Βοζα'ί'τη

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…