Print this page
Τίνα Μιχαηλίδου Written by Φεβ 17, 2019

Γράμμα στον μελλοντικό μου εαυτό!

Rate this item
(1 Vote)

Αγαπημένη μου Τίνα,

Όταν θα διαβάζεις αυτό το κείμενο-γράμμα δεν ξέρω σε τι φάση θα είσαι στη ζωή σου! Αν θα είσαι παντρεμένη με παιδιά ή αν θα είσαι γεροντοκόρη με σκυλιά όπως συνήθιζες να λες στα 29 σου.

Δεν ξέρω αν θα έχεις κάνει όλα όσα ονειρεύτηκες ή αν θα ζουν οι γονείς σου,όπως και να έχει ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη!

Όταν σου έγραφα αυτό το γράμμα ο μπαμπάς ήταν σοβαρά άρρωστος ελπίζω τώρα που το διαβάζεις να ζει ακόμα και να σε καμαρώνει όπως σε καμάρωνε πάντα.

Τον αγαπούσες πολύ τον μπαμπά σου και κάθε φορά που διάβαζες καρδιολογία ή που έκλεινες τα μάτια και τον ονειρευόσουν έβαζες τα κλάματα γιατί σε πονούσε που αρρώστησε.

Όμως στα 29 σου ήσουν πολύ δυνατή και ελπίζω να είσαι ακόμα!

Ο μπαμπάς έλαβε και τιμητικό έπαινο το θυμάσαι ; Ήταν από τις πιο συγκινητικές σου στιγμές με το ζόρι κρατούσες τα δάκρυά σου,αλλά ήσουν περήφανη για τον μπαμπά σου.

Ήθελες να σπουδάσεις νευρολογία και ψυχιατρική γιατί νοιαζόσουν για τους ανθρώπους και ήθελες να τους απαλύνεις τον πόνο τόσο της ψυχής όσο και του σώματος.

Σε θυμάμαι διάβαζες πολύ και πέθαινες στην ιδέα που ο μπαμπάς σου δεν μπορούσε να σε βοηθήσει πλέον όμως τα κατάφερνες μόνη σου.

Με την μαμά σου τσακωνόσουν αλλά την αγαπούσες με τον δικό σου τρόπο και προσπάθησες πολύ για να δεθείς μαζί της ώστε να καλύψει το κενό της απουσίας του μπαμπά σου που αρρώστησε όμως ούτε εκείνη το κατάφερε,αλλά ούτε και εσύ. Όμως αγαπούσατε η μια την άλλη και τσακωνόσασταν.

Είχες και ένα μαλτεζάκι παλαβό που όποτε έκλαιγες ερχόταν πάνω σου και σου έδινε φιλιά και τότε άλλαζε η ψυχολογία σου!

Αγαπημένη μου Τίνα ελπίζω πραγματικά να είσαι καλά και να έχεις ξεπεράσει όλες σου τις δυσκολίες και να θυμάσαι πως η ζωή είναι μικρή και ακόμα και αν έχουν »φύγει» οι δικοί σου την ώρα που διαβάζεις αυτό το κείμενο-γράμμα να ξέρεις πως σε αγαπάνε πολύ και σε προσέχουν από ψηλά!

Ο 29 χρόνος εαυτός σου που ήθελε να κάνει όλους τους ανθρώπους καλά!

Για το Sugar Mama,
Τίνα Μιχαηλίδου

Τίνα Μιχαηλίδου

Latest from Τίνα Μιχαηλίδου

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…