Print this page
Τίνα Μιχαηλίδου Written by Σεπ 27, 2019

5 Πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις μετά από έναν χωρισμό

Rate this item
(2 votes)

Άραγε πώς μπορείς να ξεπεράσεις τον πρώην σου και τι είναι αυτό που δεν πρέπει να κάνεις αμέσως μετά τον χωρισμό σας ;

Οι παραπάνω ερωτήσεις είναι 2 από τις χιλιάδες απορίες που έχει η κάθε γυναίκα όταν χωρίζει και προσπαθεί να βρει τρόπους για να ξεκολλήσει και να πάει παρακάτω όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Θα σου καταγράψω αμέσως 5 πράγματα που δεν μπορείς να τα κάνεις καθόλου μα καθόλου αμέσως ή και κατά τη διάρκεια του χωρισμούς σας,διότι κατ’ εμέ είναι μικρές έως μεγάλες αμαρτίες.

Αμαρτία Νο 1: Τον καλείς κάθε φορά που τον σκέφτεσαι : Το να καλείς κάθε φορά τον πρώην σου επειδή τον σκέφτεσαι ή επειδή σου έρχονται αναλαμπές από το παρελθόν δεν είναι και το καλύτερο.Πέρα του ότι χάνεις και εσύ η ίδια την αξιοπρέπειά σου,πρέπει να το πάρεις απόφαση πως έχετε χωρίσει και να προχωρήσεις παρακάτω.

Αμαρτία Νο 2: Μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου σε όλα τα social media : Καλώς ή κακώς τα social media εδώ και κάποια χρόνια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και είναι στο χέρι μας να σκεφτόμαστε κάθε φορά τι θα αναρτούμε. Το να βάζουμε φωτογραφίες ή να κάνουμε check in με σκοπό να τα δει ο πρώην είναι κάτι που το έχουμε κάνει οι περισσότερες. Όμως τα social media δεν είναι κάποιο ημερολόγιο όπου μπορείς κάθε μέρα να καταγράφεις τα συναισθήματά σου,γιατί αυτό είναι κάτι το προσωπικό,οπότε καλύτερα να τα γράψεις σε ένα τετράδιο.

Αμαρτία No 3 : Μην κάνεις αλλαγές πάνω σου που θα τις μετανιώσεις : Όταν πονάμε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παίρνουμε και τις καλύτερες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε πάνω μας. Ό,τι κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε σοβαρά,διότι έχει και επιπτώσεις αργότερα όπως πχ ένα κακό κούρεμα ή χρώμα στα μαλλιά μας, μια δίαιτα ή να τρώμε συνέχεια φαγητό απέξω,ακόμα και ένα τατουάζ άμα κάνουμε μετά είναι πολύ δύσκολο να το βγάλουμε αν το μετανιώσουμε. Για αυτό πριν κάνεις κάτι πάνω σου επειδή θες να κάνεις επειδή δεν είσαι καλά να το σκεφτείς πολύ καλά!

Αμαρτία No 4: Φίλοι με τον πρώην από την πρώτη μέρα του χωρισμού : Εντάξει αυτό νομίζω είναι μια από τις χειρότερες αμαρτίες.Για να μείνεις φίλη με τον πρώην σου πρέπει να έχετε περάσει ένα μεγάλο διάστημα χωριστά και να έχεις ξεπεράσει όσα νιώθεις για εκείνον.Είναι πολύ δύσκολο να μείνεις με κάποιον φίλη αμέσως και να κάνεις πως δεν νιώθεις κάτι,διότι είναι πολύ σπάνιο να ξεχνάς κάποιον μέσα σε μια νύχτα -εκτός και αν ποτέ δεν ένιωθες κάτι οπότε όλα καλά-.

Αμαρτία No 5 : Sex With Ex : Σεξ με τον πρώην είναι ένα ζεσταμένο φαγητό και επειδή γνωρίζεστε προτιμάς να πηγαίνεις μαζί του παρά να ξεκολλήσεις και να πας παρακάτω.Δυστυχώς όμως το να κάνεις μόνο σεξ μαζί του και να βρίσκεστε μια στο τόσο μόνο για αυτό,εσένα σε κρατάει δέσμια σε μια τοξική κατάσταση μιας και θα έχεις κολλήσει για τα καλά και φυσικά θα έχεις και ψεύτικες ελπίδες ότι μπορεί και να τα ξαναβρείτε!

Μην στεναχωριέσαι αν έχεις χωρίσει,προσπάθησε να φτιάξεις ξανά τη ζωή σου χωρίς να σε νοιάζει τι κάνει εκείνος!

Τίνα Μιχαηλίδου

Latest from Τίνα Μιχαηλίδου

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…