Ποιες είναι οι τάξεις των Αγγλικών; Ποιες είναι οι τάξεις των Αγγλικών;
Στρατήλα Ρένα Written by Σεπ 20, 2020

Ποιες είναι οι τάξεις των Αγγλικών;

Πόσα χρόνια διαρκεί η φοίτηση των αγγλικών;

 


Πολλοι γονείς αναρωτιούνται πόσα χρόνια διαρκεί η φοίτηση των αγγλικών στα κέντρα ξένων γλωσσών αλλά και στα ιδιαίτερα μαθήματα εξίσου. Εκτός εάν μειώσετε το χρόνο με εντατικά θερινά μαθήματα.

 

Οι τάξεις:

Δύο (2) χρόνια προκαταρκτικές τάξεις (Junior A+B)
+ Οκτώ (8) χρόνια κανονικές (έως την Proficiency)
= Δέκα (10) χρόνια

 

Δηλαδη:

Junior A' (πρώτη προκαταρκτική)
Junior B' (δευτέρα προκαταρκτική)
Beginners (1η κανονική)
Elementary (2α κανονική)
Level A1 (3η κανονική)
Level A2 (4η κανονική)
Level B1 (pre-lower)
Level B2 (lower)
Level C1 (advanced)
Level C2 (proficiency)

 

 

Εαν ο μαθητής έχει καλή επίδοση και διάθεση για εντατική εργασία μπορεί το καλοκαίρι να περάσει μία τάξη. Εάν αυτό το κάνει, υποθετικά, κάθε καλοκαίρι μπορεί να τελειώσει στα μισά χρόνια δηλαδή σε πέντε (5) !
Ωστόσο, αυτή η εντατικοποίηση δεν ενδείκνυται για μικρά παιδιά.
Αυτό που είναι λογικό και μετρημένο είναι ένας μαθητής να κάνει μία ή δύο φορές θερινό στη σταδιοδρομία του προκειμένου να προγραμματίσει το χρόνο των εξετάσεών του (τα πτυχία του).

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…