Print this page
Στρατήλα Ρένα Written by Σεπ 11, 2020

Finding Freedom - Βρίσκοντας την Ελευθερία: Χάρι και Μέγκαν

Rate this item
(1 Vote)

"Μια φορά και έναν καιρό ,ένας πρίγκιπας ερωτεύτηκε ένα όμορφο κορίτσι παντρεύονται και έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα;;"

 

Η βιογραφία που περιμέναμε όσοι έχουμε την περιέργεια να μάθουμε τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των παλατιών της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας!
Του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού στον κόσμο, που η ζωή τους θυμίζει παραμύθι.. (είναι όμως;) του Χάρι και της Μέγκαν με τίτλο: «Finding Freedom -Βρίσκοντας την Ελευθερία» κυκλοφόρησε χθες στην ελληνική γλώσσα, από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη!!
Το «#findingfreedom » προκάλεσε σάλο, διότι αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της κοινής τους ζωής αλλά και τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στην απόφαση να απομακρυνθεί από τη βασιλική οικογένεια.

Οι δημοσιογράφοι Omid Scobie και Carolyn Durand έχοντας το προνόμιο της μοναδικής πρόσβασης και με τη βοήθεια ανθρώπων από το στενό περιβάλλον του ζεύγους, σκιαγραφούν το πορτρέτο ενός ζευγαριού γεμάτου αυτοπεποίθηση, με πρωτοποριακό τρόπο σκέψης και επιρροή, το οποίο δεν φοβάται να χαράξει έναν νέο δρόμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι αφοσιωμένο στη δημιουργία μιας ανθρωπιστικής κληρονομιάς, η οποία θα κάνει ουσιαστική διαφορά στον κόσμο.

"..είχαν υποσχεθεί να μην αφήσει ποτέ ο ένας τον άλλον, και αυτή την υπόσχεση σκόπευαν να την κρατήσουν .."
.
.
Finding Freedom: Βρίσκοντας την ελευθερία
Χάρι και Μέγκαν
Omid Scobie, Carolyn Durand
Χάρτινη Πόλη

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…