Print this page
Στρατήλα Ρένα Written by Απρ 29, 2021

"Ο υπέροχος εαυτός σου" - Μικροί Κύριοι & Μικρές Κυρίες

Rate this item
(1 Vote)

 

Οι αγαπημένες ιστορίες τους, ξεκίνησαν το 1971 ως σειρά παιδικών βιβλίων..

..έγιναν τηλεοπτική εκπομπή, έγιναν μουσειακή έκθεση στο Παρίσι, μεταφέρθηκαν στην οθόνη του κινηματογράφου και προστέθηκαν στην κλασσική σειρά των εκδόσεων Χάρτινη Πόλη !!

Πρόκειται για αστείες και πρωτότυπες ιστορίες που θα διαβάζουμε ξανά και ξανά για πολλά ακόμα χρόνια, με πρωταγωνιστές , οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες σε χαρούμενες στιγμές της καθημερινής ζωής.

Γενιές ολόκληρες έχουν διασκεδάσει με τους πολύχρωμους Μικρούς Κυρίους και τις υπέροχες Μικρές Κυρίες καιρός λοιπόν να τους συστήσουμε στα παιδιά μας!!

"Ο υπέροχος εαυτός σου" (πίστεψε σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις)

 

-Η σειρά βιβλίων του Ρότζερ Χαργκρέιβς έχει πουλήσει πάνω από 120 εκατομμύρια αντίτυπα και έχει μεταφραστεί σε 15 γλώσσες.
(Έγραψε 48 βιβλία για Μικρούς Κυρίους και 42 για Μικρές Κυρίες. Μετά τον θάνατό του, ο γιος του συνέχισε το έργο του).

Ένας από τους πιο δυναμικούς εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα η Χάρτινη Πόλη, έχει καταφέρει να διεισδύσει με επιτυχία στα σπίτια μας με φανταστικά και ποιοτικά βιβλία!

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…