Print this page
Ομορφιά και υγεία με φυτικά καλλυντικά Ομορφιά και υγεία με φυτικά καλλυντικά
Ιωάννα Βοζα'ί'τη Written by Αυγ 13, 2015

Ομορφιά και υγεία με φυτικά καλλυντικά

Rate this item
(9 votes)

Η ομορφιά είναι δικαίωμα όλων μας, είναι όμως επιβεβλημένο τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε, εκτός από την ομορφιά, να προασπίζονται και την υγεία μας, χωρίς επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό μας. Τί καλύτερο λοιπόν για εμάς από τα φυτικά καλλυντικά;

 


Ο οίκος Yves Rocher, έπειτα από 50 και πλέον χρόνια, πιστεύει στην ορμή και τη δύναμη του φυτικού κόσμου, μαθαίνει σε βάθος τον πλούτο και την ποικιλομορφία του και τον επιλέγει ως τη μοναδική πηγή δημιουργίας. Η Φυτική Κοσμετολογία προστατεύει την ακεραιότητα του φυτικού κόσμου, αποσκοπώντας να προωθήσει το σεβασμό τόσο για το δέρμα, όσο και για τη φύση. Δημιουργεί με συνέπεια και πάθος, για κάθε γυναίκα, αλλά και για όλη την οικογένεια, αποτελεσματικά προϊόντα ειδικής περιποίησης που ομορφαίνουν κάθε τύπο δέρματος, κάθε ηλικίας.

 

Τα φυτικά καλλυντικά Yves Rocher είναι απόλυτα ασφαλή και συμβατά με τον οργανισμό μας, αποτελούνται από φυτικά συστατικά με εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες και δρούν σε αρμονία με τις φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού μας. Είναι αποτελεσματικά που χάρη στα ενεργά συστατικά τους, απορροφώνται καλύτερα, γι' αυτό και τα αποτελέσματά τους είναι αξιοσημείωτα ( χωρίς την παρουσία ανενεργών συστατικών που απλώς βοηθούν στη σταθερότητα και την υφή της σύνθεσης και που είναι πολλές φορές ύποπτα για διάφορες παρενέργειες ). Δεν περιέχουν επικίνδυνα συστατικά και χημικές ουσίες όπως parabens, αμμωνία, μόλυβδο, σιλικόνη κλπ.

 

Είναι βιοδιασπώμενα, που σημαίνει ότι τα συστατικά τους αφομοιώνονται από το περιβάλλον, χωρίς να επιβαρύνουν τη γη και τον υδροφόρο ορίζοντα. Βασίζονται σε βιοενεργά συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες, στις οποίες δεν χρησιμοποιούνται παρασιτοκτόνα, εντομοκτόνα, χημικά λιπάσματα και γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί. Καθ' όλη τη διάρκεια παραγωγής τους, διενεργούνται ποιοτικοί έλεγχοι. Επίσης, φέρουν πιστοποιήσεις διεθνών ανεξάρτητων οργανισμών και το κυριότερο, δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

 

Οφείλουμε λοιπόν σε εμάς και τα παιδιά μας, μια ζωή με υγεία και ομορφιά, συνυφασμένη με τη φύση και ότι καλύτερο έχει να μας προσφέρει.

 

 

Για το SugarMama,
Ιωάννα Βοζα'ί'τη

Ιωάννα Βοζα'ί'τη

Latest from Ιωάννα Βοζα'ί'τη

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…