Print this page
Γιορτινά σοκολατένια κουκουνάρια Γιορτινά σοκολατένια κουκουνάρια
Μάρη Ταλλά Written by Δεκ 30, 2016

Γιορτινά σοκολατένια κουκουνάρια

Rate this item
(1 Vote)

Θέλετε να κάνετε ένα εύκολο και χριστουγεννιάτικο γλυκό; Φτιάξτε σοκολατένια κουκουνάρια!

 

Λοιπόν η συνταγή είναι εύκολη όπως είπα, θρυμματίζω μπισκότα, ότι μπισκότα έχετε, εγώ είχα αυγοκούλουρα, προσθέτετε τρεις κουταλιές της σούπας κακάο, και τρεις κουταλιές της σούπας αχνη ζάχαρη κι ένα βούτυρο λιωμένο και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ζύμη, μπορείτε να την δοκιμάσετε και να δείτε αν θέλει περισσότερη ζάχαρη.

Στην συνέχεια πλάθετε μικρά αχλαδάκια, για να το πετύχετε κανετε πρώτα μια μπαλιτσα και μετα φτιαχνετε την μυτούλα από πανω και τα βαζετε στο ψυγείο. Λιώνετε σε ένα κατσαρολάκι μία πλακα κουβερτούρα, μαζί με μία κουταλια της σούπας βούτυρο και ενα φλυτζανάκι νερο και μέσα σε αυτό το μείγμα βάζετε ένα ένα τα αχλαδάκια και τα τοποθετείτε σε αντικολλητικό χαρτι. όταν τα κάνετε όλα, αρχίζετε και βαζετε στο κάθε ένα δημητριακά σοκολατένια για να κανετε τα φυλλαράκια. όταν στεγνώσουν είναι έτοιμα και μένουν κι εκτός ψυγείου. μπορείτε να τα διακοσμήσετε με αχνη ζαχαρη!
Αποτελούν και μια υπέροχη επιλογή για διακόσμηση του τραπεζιού στο σαλόνι!

Για το SugarMama,

ΜάρηLife

Μάρη Ταλλά

Latest from Μάρη Ταλλά

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…