Print this page
Ολική ανακαίνιση μπάνιου Ολική ανακαίνιση μπάνιου
Στρατήλα Ρένα Written by Ιουλ 06, 2015

Ολική ανακαίνιση μπάνιου

Rate this item
(3 votes)

Σε μια ανακαίνιση μπάνιου, που δύσκολα κάποιος αποφασίζει, ειδικά εάν κατοικεί μέσα, η αρχή θα γίνει με το ξήλωμα όλων των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων που υπάρχουν ήδη μέσα στο μπάνιο. Το Sugar Mama πιστεύει ότι χρειάζεται υπομονή και συνεργάσιμο συνεργείο.

 

 

Μια τέτοιου είδους εργασία διαρκεί τουλάχιστον μια εβδομάδα, ανάλογα με το μέγεθος του μπάνιου και την έκταση των αλλαγών που τελικά θα πραγματοποιηθούν.

Οι εργασίες αυτές σας δίνουν μια ευκαιρία να κάνετε έναν καλό έλεγχο στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης και αν χρειαστεί να επέμβετε για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές σωληνώσεων και αποχετεύσεων. Που σίγουρα αυτό θα γίνει πρώτο, αφού πρώτα έχετε πετάξει τα μπάζα.

 

1

 

Στη συνέχεια θα επέμβει ο ηλεκτρολόγος, για τις όποιες αλλαγές στα ηλεκτρικά του μπάνιου. Μόλις ολοκληρωθούν όλες αυτές οι εργασίες, γίνεται σοβάτισμα για να μπουν τα πλακάκια.

 

3

 

Ακολουθεί ο ελαιοχρωματιστής, ο οποίος θα δώσει το τελικό... χρώμα στο μπάνιο σας και στο ταβάνι.. Ακολουθούν τα είδη υγιεινής, τα έπιπλα και τα αξεσουάρ μπάνιου (κρεμάστρες, επιτοίχια ντισπένσερ κ.λπ.).

 

2

 

Να σημειώσουμε ότι σε όλη τη διάρκεια αυτών των εργασιών η χρήση της τουαλέτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί(βγαίνει και ξαναμπαίνει) έκτος από την μέρα που θα έχει τοποθετηθεί το δάπεδο ίσως και την πρώτη μέρα που θα μπει η νέα λεκάνη.
Στη διάρκεια που γίνονται οι εργασίες των υδραυλικών θα διακοπεί και η παροχή νερού στο μπάνιο.

 

 

Καλορίζικο!!

 

 

Για το SugarMama,
Ρένα Στρατήλα

Στρατήλα Ρένα

Latest from Στρατήλα Ρένα

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…