Print this page
Τούλινα pom-pom !! Τούλινα pom-pom !!
Ρένα Ψωμά Written by Φεβ 16, 2017

Τούλινα pom-pom !!

Rate this item
(2 votes)

Μια υπέροχη ιδέα για διακόσμηση σε γενέθλια ή απλά για το δωμάτιο της ζαχαρένιας σας πριγκίπισσας!!!

 

Θα χρειαστείτε για την Sugar-κατασκευη :
αρκετά μέτρα τούλι
ένα ψαλίδι
μια κορδέλα ή ένα μαλλί πλεξίματος
2 κομμάτια από σκληρό χαρτόνι

Ξεκινήστε φτιάχνοντας έναν ομόκεντρο κύκλο, στο καθένα χαρτόνι. Το μέγεθος του κύκλου εξαρτάται από το μέγεθος που θέλετε να κάνετε τα pom-pom σας. Εμείς φτιάξαμε μεγάλα pom-pom με διάμετρο χαρτονιού περίπου 22 εκ και χρειαστήκαμε 3 μέτρα τούλι.

Στην συνέχεια, κάντε ένα μικρότερο κύκλο μέσα στον μεγαλύτερο και κόψτε το χαρτόνι όπως φαίνεται στην εικόνα. Βάλτε το νήμα περιμετρικά ανάμεσα στα δυο χαρτόνια. Διπλώστε το τούλι σε μάκρος πολλές φορές και ξεκινήστε να τυλίγεται το τούλι γύρω γύρω από τους χάρτινους κύκλους. Με το ψαλίδι σας αρχίζετε να κόβετε το τούλι σε όλη την περίμετρο του κύκλου.Κρατάτε προσεκτικά το κέντρο για να μην σας φύγει, γιατί θα φύγουν και όλα τα κομμάτια από το τούλι.

Σφίγγετε όσο πιο πολύ μπορείτε το νήμα που έχετε βάλει ανάμεσα στα χαρτόνια και το δένετε πολύ καλά. Αφού είστε βέβαιοι ότι το έχετε δέσει καλά, αφαιρείτε το pom pom σας μέσα από τα χαρτόνια του. Είναι πλέον έτοιμο να σταθεί από μόνο του χωρίς βοήθεια.

Για να γίνει πιο φουντωτό, ανοίξτε το με τα χέρια και κόψτε κάθετα τις λωρίδες από το τούλι. Είναι έτοιμο!!!

 

Για το SugarMama,
Ρένα Ψωμά

Ρένα Ψωμά

Latest from Ρένα Ψωμά

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…