Στρατήλα Ρένα Written by Φεβ 28, 2019

Τα φιλιά της Δανάης - Β. Μουργελά

Η Δανάη ζητάει ως δώρο γενεθλίων από τους γονείς της ένα καλάθι...


...Μέσα σε αυτό κρατάει φυλαγµένα τα πολύτιµα φιλιά της, τα οποία έχει λάβει από τους ανθρώπους που την αγαπούν.
Στον δρόµο της συναντά µια µικρή νεράιδα, που της πραγµατοποιεί µια ασυνήθιστη επιθυµία...
Ζει ένα φανταστικό ταξίδι στον κόσµο των νεράιδων και προσφέρει τα φιλιά της σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Μαζί της θα µάθουµε τη μοναδικότητα του φιλιού, τη δύναµη της αγάπης και την αξία της προσφοράς.

Εικονογράφηση: Γιώργος Πετρίδης
ISBN: 978-960-468-205-8
Σχήμα: 13,7 Χ 20,8, Σελ.: 80

Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Βασιλική Μουργελά

Γεννήθηκα στο χωριό Χώρα Γορτυνίας στην ορεινή Αρκαδία, ένα µέρος γεµάτο οµορφιές και εικόνες. Λάτρευα τα παραµύθια και τις ιστορίες που µου έλεγαν οι γονείς µου και η γιαγιά µου, και από µικρή άρχισα να σκαρφίζοµαι τις δικές µου ιστορίες. Σπούδασα Πληροφορική, µα µε κέρδισε η µεγάλη µου αγάπη για τη συγγραφή, και έτσι έκανα τα πρώτα µου βήµατα στον κόσµο του παιδικού βιβλίου µε το παραµύθι Ο Αστροµικρούλης, από τις εκδόσεις Μέθεξις, τον Μάρτιο του 2016, ενώ ακολούθησαν τα παραµύθια Ο φίλος µου ο σπουργίτης, τον Ιούλιο του 2016, και Άµπα και Λήδα, δυο γάτες σε µια µαγική ιστορία, τον Ιούλιο του 2017, από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη. Επίσης, τον Ιούνιο του 2018 κυκλοφόρησε η πρώτη µου ποιητική συλλογή Ψυχής χορδές από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.
Δραµατοποιώ η ίδια τα παραµύθια µου και τα παρουσιάζω στα παιδιά.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/261c0e7094104c23223c60045c697808.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…