Στρατήλα Ρένα Written by Νοε 27, 2020

Αυτός είναι φίλος μου - Μαριάννα Κουμαριανού

Σίγουρα υπάρχουν πολλά θέματα ακόμη στην κοινωνία που χρειάζεται να αποτυπωθούν στο χαρτί για να τα αντιμετωπίσουμε επιτέλους!!

Ειδικά εαν το μήνυμα πρέπει να το περάσεις σε μικρά παιδιά απαιτεί έναν εξαιρετικά ταλαντούχο συγγραφέα, που να καταπιάνεται με την καθημερινότητα, να οπτικοποιεί λέξεις στο χαρτί! Θέλει έμπνευση, θέλει προσοχή αλλά και μεγάλη αγάπη σε αυτή τη δουλειά για να δημιουργηθεί ένα φανταστικό αποτέλεσμα, όπως του βιβλίου της Ελληνοεκδοτική , "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ"!
Με συγγραφέα ποιά άλλη; την Μαριάννα Κουμαριανού!! 
(Σειρά βιβλίων: Ο Σαμόρο μαθαίνει…
Στο 1ο βιβλίο της σειράς ο Σαμόρο μαθαίνει να έχει θάρρος και γενναιότητα.)
Εικόνες που συλλαβίζουν σκέψεις, συναισθήματα και αλήθειες από την "ψυχή" της εικονογράφου, Γιώτα Κοκκόση .
.
"...Θάρρος (Yu) δεν είναι να κρύβεται κανείς σαν τη χελώνα στο καβούκι του.
Ένας πραγματικός Σαμουράι πρέπει να έχει το θάρρος του ήρωα.
Κάτι τέτοιο είναι μερικές φορές επικίνδυνο, αλλά κάνει τη ζωή όμορφη,
γεμάτη και ολοκληρωμένη. Το θάρρος δεν είναι τυφλό. Είναι έξυπνο και δυνατό.
Άλλαξε τον φόβο με σεβασμό και προσοχή..."
Ηλικία:3+
.
.
Κι έρχεται εκείνη η στιγμή που νομίζεις ότι τα έχεις διαβάσει και τα έχεις δει όλα!!

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/b50313944b6100cd4d57648a11eff147.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις
cache/resized/e840a9d7e81494857da380cb4db8c69b.jpg
Ψυχή & Ανάπτυξη

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…