Στρατήλα Ρένα Written by Φεβ 21, 2021

Η λουλουδένια - Αναστασία Γιωτοπούλου

Τι να πω τώρα για τούτο το παραμύθι;

 

Ότι με συνεπήρε με την τρυφερότητά του; Πως ξετρελάθηκα με τις μυρωδιές του;
Στον παιδικό ψυχισμό -καλό είναι- η αφήγηση και οι εικόνες να παίρνουν άλλες διαστάσεις ,να "φεύγουν" απ'το χώρο της φαντασίας...
να γεννάν νοσταλγία και να υπενθυμίζουν πόσο πολύ μας έχουν λείψει ιστορίες που ο διδακτισμός τους δεν κατακρίνει αλλά υπενθυμίζει!

Εδώ λοιπόν η συγγραφέας Αναστασία Γιωτοπούλου, με τις εκδόσεις IWrite , απογειώνει την ουσία του παραμυθιού με γραφή λογοτεχνική, πέρα από την αφήγηση, όπου τα πρόσωπα του έργου παύουν να είναι ανώνυμα, γίνονται άμεσα φιλικά και γνώριμα.

Εδραιώνει το χρυσοφόρο της αγάπης στην απλότητα της ζωής και στην ορθοφροσύνη.

Αποδίδει βαθιά νοήματα και εικόνες χαράς στα παιδάκια μας (3+)!!

Είναι ολοκαίνουργιο, είναι πολύχρωμο κι είναι γεμάτο … αρώματα!!

Να το ψάξετε και να το απολαύσετε όσο κι εμείς!

 

Περίληψη

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα γλυκό κορίτσι που λόγω της αγάπης και της φροντίδας που έδειχνε στα λουλούδια της την ονόμασαν Λουλουδένια.

Τι θα γίνει όμως όταν μια ζεστή και ηλιόλουστη μέρα πάει να παίξει με τους φίλους της και ξεχάσει τα φυτά της στο μπαλκόνι της απότιστα;

Ένα παραμύθι γεμάτο όμορφες εικόνες και ευγενικούς διαλόγους αφιερωμένο στην καλοσύνη, τη φιλία, τη φροντίδα, το νοιάξιμο και πάνω απ’ όλα στην Αγάπη που όταν μοιράζεται, τι άλλο… «Θαύματα κάνει και δίνει αμέτρητη χαρά!»

 

 

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…