Η  Πέρσα Πάτση και η Rena Creation εκθέτουν στο Sugar Mama Η Πέρσα Πάτση και η Rena's Creation εκθέτουν στο Sugar Mama
Πέρσα Πάτση Written by Πέρσα Πάτση Ιαν 16, 2015

Η Πέρσα Πάτση και η Rena Creation εκθέτουν στο Sugar Mama

Συνεχίζουμε και αυτή τη χρονιά την υπέροχη συνεργασία που έχουμε ως «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ» (www.gynekes-dimiourgoi.com) με το διαδικτυακό περιοδικό "SUGAR MAMA" παρουσιάζοντας κάθε μήνα δύο γυναίκες δημιουργούς με τις υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες τους.

 


Όσες φίλες ασχολούνται με την τέχνη γενικά και θέλουν να έρθουν στην παρέα μας, μπορούν να στείλουν e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. !!!!

 

ΠΕΡΣΑ ΠΑΤΣΗ

 

Ασχολούμαι με την κατασκευή γύψινης μάσκας καθώς και άλλων δημιουργιών (διακοσμητικά,καθρέφτες,κορνίζες, μπομπονιέρες,πίνακες,κ.λ.π.) .Το ιδιαίτερο είναι ότι πάντα σε όλες τις κατασκευές μου κυριαρχεί η μάσκα πλαισιομένη από διάφορα υλικά όπως,υφάσματα, καμβάδες,αποξηραμένα φυτά και καρπούς δέντρων, φλοιούς δέντρων,ξύλα,βότσαλα,θαλάσια κοράλλια, πέτρες,φτερά,πούλιες,δέρματα,κ.λ.π.
Περισσότερες δημιουργίες μου μπορείτε να δείτε στο www.gynekes-dimiourgoi.com

 

Στην Αρχική σελίδα στην Κατηγορία «Μάσκες – Γύψινες» και «Διακοσμητικά Είδη»!!!!

 

 

RENA'S CREATIONS

 

 

Για καποιους ανθρωπους η δημιουργια ειναι ζωη.Αυτο νοιωθω κι εγω.Ηεμπνευση μπορει να ερθει απο ενα λουλουδι,μια πετρα,μια εικονα στον δρομο,ενα ρουχο....... Αγαπημενα μου υλικα δερμα,σχοινι,λιναρι,υφασμα,νηματα, ημιπολυτιμες πετρες. Παθος μου να ανακαλυπτω Vintage υλικα και να τα ενσωματωνω σε νεες δημιουργιες μου.Μοντελα μου οι δυο κορες μου.
Μπορείτε να θαυμάσετε περισσότερες δημιουργίες μου στο www.gynekes-dimiourgoi.com

 

Στην Αρχική σελίδα στην Κατηγορία «Κόσμημα»!!!

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…