Πως περιποιούμαστε το δέρμα μας το καλοκαίρι Πως περιποιούμαστε το δέρμα μας το καλοκαίρι
Ειρήνη Κωτσάκη Written by Ιουλ 09, 2014

Πως περιποιούμαστε το δέρμα μας το καλοκαίρι

Κορίτσια μου σημερα θα σας δώσω λίγες συμβουλές για το πως φροντίζουμε το δέρμα μας το καλοκαιρι ώστε να ειναι υγιές!!


Καθε γυναικα οφείλει να ξέρει πως πρέπει να περιποιείται το δέρμα της ώστε να δείχνει όμορφη και ανανεωμένη για αυτο ενταξτε γρήγορα στη καθημερινότητα σας μικρά καθημερινά βηματακια!
1.Να χρησιμοποιείται παντα στη καθημερινότητα σας την ενυδατική κρέμα!Ειναι πολυ σημαντικο να διατηρείται την επιδερμίδα σας ενθδατωμενη καθ'ολη τη δειαρκεια της ημέρας και ειδικά το καλοκαιρι που αφυδατωνετε πιο εύκολα!
2.Το αντηλιακό προσώπου προστατεύει το δέρμα σας απο τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου!Ο ήλιος ταλαιπωρεί το δέρμα και ειδικότερα αυτα που ειναι πιο ευαίσθητα!Η χρονια και συνεχής του προσώπου στον ήλιο δημιουργεί ρυτίδες,παναδες και γενικότερα "χαλάει" την εικόνα του!Γι αυτο ακριβως το λόγο το αντηλιακό με δείκτη προστασίας ειναι ένας απο τους καλύτερους συμμάχους σας για την αντιγηρανση οπως σας εχω ξαναπεί!
3.Εκτος απο τη κρέμα ενυδάτωσης αυτο που πρέπει να κάνετε για να "ξεδιψα"η επιδερμίδα σας ειναι να καταλωνετε αρκετό νερό!Με αυτο το τροπο ενυδατωνεστε εξωτερικά αλλα και εσωτερικά!
4.Να καθαρίζετε παντα το πρόσωπο σας στο τελος καθε ημέρας με το γαλάκτωμα που ταιριάζει στο τύπο του δέρματος σας!Πρωτου κοιμηθείτε το δέρμα σας πρέπει να ειναι καθαρό,λείο και απαλό!
5.Να χρησιμοποιείται τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιαζ ανάλογα με το δέρμα σας!Να θυμάστε όμως οτι παντα πρέπει να ξεβαφεστε και αν θέλετε μπορειτε να χρησιμοποιείται και μια τονωτική lotion!

Τελος επειδη η ανανέωση παίζει πολυ σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία μας καλο θα ηταν να δοκιμάσετε και να αλλάζετε καθε τόσο τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείται καθώς και τα προϊόντα μακιγιαζ παντα όμως σύμφωνα με τις ανάγκες του προσώπου μας!

Να περάσετε ενα ομορφο καλοκαιρι και να φροντίσετε να δείχνετε όμορφες και περιποιημένες χωρίς υπερβολές!Σας φιλώ γλυκα!

Για το Sugar Mama,
Ειρήνη!
Και μη ξεχνάτε πως για οτι θέλετε μπορειτε να με βρείτε στο email μου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στη σελίδα μου στο Facebook Eirini Kotsaki make up artist - Αισθητικος!!

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…