Μάσκαρα η θαυματουργή! Μάσκαρα η θαυματουργή!
Μάρη Ταλλά Written by Νοε 18, 2014

Μάσκαρα η θαυματουργή!

Διάλεξε το σωστό βουρτσάκι:

 


• Αν έχετε λίγες και αραιές βλεφαρίδες θα χρειαστείτε χοντρό και μεγάλο βουρτσάκι.
• Για τις κοντές βλεφαρίδες, το κατάλληλο είναι ένα λεπτό βουρτσάκι, που θα χαρίζει μήκος.
• Αν η φύση σας έχει προικίσει με πλούσιες και μεγάλες βλεφαρίδες, αλλά ίσιες, θα χρειαστείτε μια μάσκαρα με γυριστό βουρτσάκι.
• Η μαύρη μάσκαρα είναι must και δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τα καλλυντικά σας, ανεξάρτητα από τα χρώματά σας. Η καφέ ταιριάζει περισσότερο σε ανοιχτόχρωμα μάτια, δέρμα και μαλλιά και σε πιο casual εμφανίσεις. Η πράσινη και η μπλε ενδείκνυνται το καλοκαίρι και τονίζουν τόσο τα καστανά, όσο και τα γαλανά ή πράσινα μάτια. Φέτος βέβαια το σκούρο μπλε είναι το «νέο» μαύρο

 

Πώς να την εφαρμόσετε σωστά
Βήμα 1: Μετακινούμε το βουρτσάκι δεξιά-αριστερά ακλουθώντας ζικ-ζάκ κίνηση, στη βάση των βλεφαρίδων. Η μάσκαρα που βρίσκεται στις ρίζες είναι αυτή που δίνει την ψευδαίσθηση του μήκους. Περίμενε μέχρι να στεγνώσει η πρώτη στρώση και αν θέλεις επαναλαμβάνεις για πιο έντονο αποτέλεσμα.
Βήμα 2: Την απλώνουμε προς τα πάνω, φροντίζοντας το βουρτσάκι να περάσει ανάμεσα στις βλεφαρίδες, έτσι ώστε να τις ξεχωρίσει. Δύο με τρεις στρώσεις αρκούν.
Καλή επιτυχία!

 

Για το Sugar Mama
Μάρη

1

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…