Γίνε η  Drama Queen των Χριστουγέννων επιλέγοντας χρώμα Βουργουνδίας Γίνε η Drama Queen των Χριστουγέννων επιλέγοντας χρώμα Βουργουνδίας
Μάρη Ταλλά Written by Δεκ 13, 2014

Γίνε η Drama Queen των Χριστουγέννων επιλέγοντας χρώμα Βουργουνδίας

Το φλογερό κόκκινο στα χείλη έχει πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ. Φέτος το μακιγιάζ των γιορτών θέλει έντονες σκούρες αποχρώσεις κραγιόν, που μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα!

 

Τα berry lips, και οι berry αποχρώσεις όπως σκούρο μοβ, μπορντό, σκούρο φούξια αλλά και καφέ επανέρχονται δυναμικά! Φέτος λοιπόν το look των γιορτών επιτρέπει λάμψη στα ρούχα και στα κοσμήματα, ενώ το εορταστικό μακιγιάζ θέλει τις ματ και βελούδινες υφές να υπερισχύουν των λαμπερών glossy. Η κόκκινη απόχρωση του κρασιού, αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή του φετινού Χειμώνα. Η διαφορά της κόκκινης του κρασιού απόχρωσης με αυτή που αποκαλούμε oxblood, είναι πως η δεύτερη είναι περισσότερο καφετί, ενώ η πρώτη περισσότερο μπορντό. Το χρώμα της Βουργουνδίας, ταιριάζει κυριολεκτικά σε όλους τους τόνους δέρματος, είναι μια ζεστή και αριστοκρατική απόχρωση που δίνει ένα ρετρό και κομψό στιλ στην εμφάνισή σας.
Το σκούρα κραγιόν μπορούν να φορεθούν εξίσου καλά μέρα και νύχτα, είναι μία από τις πιο sexy επιλογές που μπορείτε να κάνετε στο μακιγιάζ σας, αλλά απαιτούν μεγάλη προσοχή, στην επιλογή της ιδανικής απόχρωσης.
Τα berry lips θα σε μεταμορφώσουν σε μία Drama Queen, και ο πρώτος κανόνας που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όλο το μακιγιάζ βασίζεται στα χείλια.
Διάλεξε λοιπόν την απόχρωση, σύμφωνα με τα χείλη σου και το δέρμα σου. Τα πολύ μικρά χείλη δεν ευνοούνται από τα σκούρα χρώματα ενώ τα εντυπωσιακά χείλη αναδεικνύουν κάθε χρώμα. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, προτείνουμε να ψάξεις για χρώματα που έχουν ως βάση τους το μωβ και του κόκκινου κρασιού. Όσες έχετε σταρένια επιδερμίδα αναζητήστε ένα βαθύ μπορντό ή κάποια άλλη απόχρωση με μια καφετί- κόκκινη βάση. Για όσες έχετε αρκετά σκούρα επιδερμίδα, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα των βατόμουρων.
Αυτά τα χρώματα στα χείλη είναι δυνατές αποχρώσεις και είναι προτιμότερο να αποφύγεις να τονίσεις ιδιαίτερα τα μάτια σας.
Για να πετύχεις λοιπόν ένα ωραίο αποτέλεσμα, αρχικά πέρασε ενυδατική κρέμα σε όλο το πρόσωπο. Στην συνέχεια εφάρμοσε ένα υγρό make up και καλύψτε μαύρους κύκλους και σημάδια με ένα concealer. Μία πούδρα θα σου δώσει ματ υφή και διάρκεια στο μακιγιάζ σου. Τόνισε ελαφρά τα μήλα με ένα ρουζ που ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας σου. Κάλυψε όλο το κινητό σου βλέφαρο με μία μπεζ σκιά και με ένα μαύρο eyeliner κάνε μία λεπτή γραμμή στις εσωτερικές ρίζες των βλεφάρων σου. Μπορείς να προσθέσεις και μαύρο μολύβι στο κάτω μέρος του ματιού για να κάνεις το αποτέλεσμα ακόμη πιο νευρώδες και dramatic. Πρόσθεσε μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες και τόνισε λίγο παραπάνω τις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας. Τέλος με ένα μολύβι χειλιών κάνε περίγραμμα και φυσικά βάλε το αγαπημένο σου σκούρο κραγιόν.
Ένα μακιγιάζ σκούρο και έντονο για το βράδυ των Χριστουγέννων που θα κάνει την εμφάνισή σου υπέροχη και ταυτόχρονα μυστηριώδης και σέξι σαν μία εντυπωσιακή Drama Queen.

Για το Sugar Mama,
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…