Print this page
Λαμψτε με πολυ λίγα καλλυντικά Λαμψτε με πολυ λίγα καλλυντικά
Μάρη Ταλλά Written by Σεπ 24, 2016

Λαμψτε με πολυ λίγα καλλυντικά

Rate this item
(2 votes)

Αγαπημένες μου φίλες, οι περισσοτερες θελουμε να ειμαστε περιποιημένες, αλλα εχουμε ολες τον χρόνο για κατι τέτοιο;

Και φυσικα ποσά χρήματα διαθέτουμε στα καλλυντικά μας και ποσά πραγματικά χρειαζόμαστε;

Πρόσφατα εκανα ενα πείραμα γιατι οι συνθήκες με αναγκάσανε να μείνω ενα μηνα με πολυ λίγα καλλυντικά και μεσα σε αυτο το χρονικό διαστημα είχα να πάω σε έναν γάμο, μια βάφτιση και μια τελετή λήξης με βράβευση. Τι χρειάστηκα λοιπόν; Χρειάστηκα μια ενυδατική με αντηλιακή προστασία την οποία χρησιμοποιώ πάντα ακόμη και τον χειμώνα. Στην συνεχεια ενα μεικαπ το οποίο το ανακατεύω με την ενυδατική κρέμα και φτιάχνω ετσι την δίκη μου BB κρέμα και με αυτήν περνάω το πρόσωπο.

Επισης εγω χρησιμοποιω κονσιλερ για τα ματάκια και απο εκει και πέρα, πούδρα η αγαπημένη για να σταθεροποίηση του αποτελέσματος. Αφού λοιπόν εχω κανει την προετοιμασία, τωρα θα προσθέσω τα χρώματα. Αυτα ειναι τρια με τέσσερα πραγματάκια, eyeliner, μασκαρα και κόκκινο κραγιον, για πιο φυσικό αποτελεσμα θα χρειαστείτε κι ενα ροζ η άχρωμο γκλος.

Στα ματια λοιπόν εγω βαζω μαυρο eyeliner και μαύρη μασκαρα στις βλεφαρίδες. Αντι για ρουζ χρησιμοποω κραγιον το οποίο απλώνω τοσο όσο να με ικανοποιεί το αποτελεσμα, αν γυαλίζει προσθέτω λίγη πούδρα απο πάνω για πιο ματ όψη. Τέλος βαζω το ίδιο κόκκινο κραγιον στα χείλη και.... Έτοιμη!!!

Για πιο φυσικό look δεν βαζω eyeliner αλλα μονο μαςκαρα, κραγιον στα μαγουλακια με την ίδια διαδικασια που σας έγραψα παραπάνω και ενα ωραίο γυαλιστερό γκλος στα χείλη..... Μια τελική πινελιά πριν φύγετε, φορεστε
το πιο όμορφο χαμόγελο σας!
Αλήθεια ποσά καλλυντικά χρειαζόμαστε τελικα για να λαμψουμε;

Για το sugarmama
Μαρη Ταλλα
Lifestyle and fashion editor

Μάρη Ταλλά

Latest from Μάρη Ταλλά

Related items

Image Gallery

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…