Μάρη Ταλλά Written by Νοε 22, 2018

Και το δικό μου style rocks

Σήμερα άκουσα το σχόλιο «Ορίστε, αυτή δεν καταλαβαίνει τίποτα, φόρεσε φούξια γόβες και τις περπατάει και το χαίρεται κιόλας!

 

Εχω κι εγω χρωματιστές γόβες, θα τις βγάλω και θα τις φοράω κι εγώ που τις εχω και κάθονται στην ντουλάπα» Χαμογέλασα και συνέχισα τον δρόμο μου κρατώντας την τσάντα με δεμένο ένα ροζ μαντήλι και την φούξια εσάρπα μου στους ώμους! Και γιατι οχι σκέφτηκα! Γιατί πρεπει να μια γυναικα να δει κατι φορεμένο για να το βαλει κι αυτή; Εγω δεν ειμαι έτσι! Το γούστο του καθένα ειναι διαφορετικό καθώς και οι περιστάσεις και η διάθεση.

Θα φορέσω την αθλητική φόρμα το πρωί οταν πάω τα παιδια στο σχολειο. Θα φορέσω το μίνι φόρεμα οταν θα βγω με τον σύζυγο και το τζιν οταν θα πάω με μια φίλη για καφέ. Ολες λιγο πολυ τα φοράμε αυτα, η διαφορά ποια ειναι; Εγω την αθλητική φόρμα θα την βάλω με κόκκινο κραγιον, το φόρεμα με φούξια γόβα και το τζιν με καπέλο.

Ναι ειναι διαφορετικό, ναι μπορει να ειναι περίεργο για κάποιες αλλα εμενα μου αρεςει. Και δεν ξύπνησα ενα ωραιο πρωι και είπα θα ξεκινήσω να συνδυάζει αξεσουάρ για να διαφέρω, αυτο ήρθε σαν μια φυσική εξέλιξη χρόνων ενασχόλησης με μόδα και στυλ και παίρνοντας παράδειγμα πρωτα απο την δίκη μου μαμα. Μια ζωή την θυμάμαι να κυκλοφορεί με γόβες με μαντήλι στον λαιμό και με εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή περλες στον λαιμό. Εχω ακούσει διαφορά σχόλια για το ντύσιμο μου,και καλα και κακά, δεν ντύνομαι ομως για να προκαλέσω θαυμασμό ή για να ειμαι μεςα στην μόδα. Ντύνομαι ετςι γιατι μου αρέσει, γιατι μου δινει αυτοπεποίθηση, γιατι μου αρέσει αυτο που βλέπω στον καθρέφτη και γιατι νιώθω καλα ετςι. Άλλωστε οπως λένε και στις νεόφερτες εκπομπές για το στυλ, ο κάθε άνθρωπος εχει δικό του στυλ και πρεπει να φοράς το ρούχο οχι να σε φοράει και φυσικά ο καθένας φοράει οτι θελει και παει όπου θελει....ακόμη και με πούλιες και γόβες για τσίχλες απο το περίπτερο. Ετςι λοιπόν κιεγω οταν φοράω τις φούξια γόβες μου τις χαίρομαι, είτε ειναι με τζιν κολάν για βόλτα και για ψωνια είτε ειναι με κίτρινο φόρεμα για φαγητό και καφέ! Τα αξεσουάρ αναδεικνύουν ενα ντύσιμο και το basic look το απογειώνουν και το αναβαθμίζουν, λιγο μελέτη θελει στον συνδιασμο και φαντασία.

Δεν ειναι τυχαίο λοιπόν που εχω αναλάβει fashion and celebrity editor, μου αρεςει η μόδα αλλα μονο για να παίρνω ιδέες, δεν την ακολουθώ, την προσαρμόζω ομως στα δικά μου δεδομένα, οταν θελω να ψωνίσω κατι νεο! Εγω εχω το δικό μου στυλ, λιγο ρετρό και πάντα chic and classic. Το μυστικό μου στο ντύσιμο ειναι να βαίνει μια ωραία εικονα χωρις να ειναι αυτο που λέμε επιτιδευμενο σεξι αποτελεςμα, δηλαδη που προκαλεί και τραβάει τα βλέμματα λόγω του γυμνού. Απλα δεν ειναι του χαρακτήρα μου και δεν μου αρεςει πάνω μου διοτι δεν με εκφράζει! Ακόμη και οταν εχω τις κλειστές μου οπως όλοι οι άνθρωποι θα φανει στο ντύσιμο μου, θα κυκλοφορήσω με μια ζακέτα φούτερ με κουκούλα. Την κουκούλα ομως θα την φορέσω και θα φοραω και το αθλητικό μου παπουτσι και θα εχω και τα χέρια στις τσέπες και θα περαςω απαρατήρητη οπως ακριβώς θελω οταν εχω τα ντέρτια μου βρε αδερφέ! Τοτε ομως δεν θα βγω για καφέ, δεν θα πάω σε εκδήλωση θα κανω τις βασικές μετακινήσεις που κανει κάθε μαμα και ναι θα ντυθω basic γιατι ετςι θα νιώθω! Οπως λεει και ο κυριος κουδουναρης στην γνωστή εκπομπή «το κονσεπτ εχει προβλημα αλλα εςυ μπορείς να βαλεις οτι θελεις όπου θελεις»

Ετςι κι εγω θα φορέσω οτι με κανει και νιώθω καλα ανάλογα με την διάθεση μου, ακόμη κι αν το κονσεπτ μου ειναι να πάω σε παιδότοπο, θα το κανω φορώντας το τζιν κολάν μου, το λευκό πουλοβερακι μου, τα σουεντ αρβυλάκια μου και τον λευκό μου μπερέ!
Φορέστε λοιπόν φίλες μου οτι σας κανει να νιώθετε καλα, οι προτιμησεις μας όσο περνάει ο καιρός αλλάζουν. Δείτε τον εαυτό σας, αλλιως ντυνοσασταν σαν φοιτήτριες και αλλιως τωρα! Βάλτε τα τακουνια σας όσο αντέχετε και χαρείτε τα, θα ερθει η στιγμη που δεν θα μπορείτε να τα φορέσετε και θα νιώθετε καλα με πιο χαμηλά τακουνια ή με τελείως flat. Δείτε τις μαμάδες μας, ντύνονται οπως εμείς; Γιατι άραγε;

Για το Sugar Mama
Μαρη
Fashion and celebrity editor

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…