Να μάθεις να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι Να μάθεις να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι
Τίνα Μιχαηλίδου Written by Μαϊ 03, 2015

Να μάθεις να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι

Πάντα κάτι με έπνιγε δεν ξέρω όμως τι ήταν, ήταν η κατάθλιψη ή ο πρώην που δεν με άφηνε να πάρω ανάσα ; Ξέρεις αγαπημένη μου πως το να σε πνίγει κάτι δεν είναι καλό γιατί θες να φύγεις όσο πιο μακριά γίνεται, για να βρεις την υγειά σου;

 

 

Τελικά, με το πέρασμα των χρόνων ανακάλυψα πως εκείνη η άτιμη αρρώστια η κατάθλιψη ήταν εκείνο που με βασάνιζε, με έκανε κουρέλι, έπεφτα ψυχολογικά, έπιανα πάτο και ήμουν λες και είχα γυρίσει από τους «νεκρούς».

 

Τι ήταν αυτό που με κράτησε όμως στη ζωή ; Ήταν η δύναμη και η θέληση για να ζήσω, να σταθώ ξανά στα πόδια μου και να βρω ξανά το χαμόγελό μου. Τα κατάφερα, αλλά να η κατάθλιψη είναι εκεί και με συντροφεύει σε όλες τις φάσεις της ζωής μου. Γελάς, πονάς και ειδικά με το 2ο συναίσθημα σε καταβάλλει και σε ρίχνει, αλλά βρίσκεις την δύναμη και σηκώνεσαι.

Δεν χωράνε τα δεν μπορώ, ούτε τα δεν θέλω, η ζωή σου δεν είναι παίξε γέλασε. Μια ζωή την έχεις, δεν μπορείς να κλαίγεσαι συνέχεια για έναν πρώην που σου ρήμαξε την ζωή, προχώρα γιατί το αξίζεις.

 

Και οι εποχές δεν είναι για να είσαι εκείνο το ήσυχο παιδί που πονάει και κλαίγεται, πρέπει να είσαι εκείνη ή εκείνος που σηκώνει ψηλά το κεφάλι και τα χώνει. Μην αφήνεις κανέναν να σε ρίχνει και πολέμησε την κατάθλιψη σε περίπτωση που πάσχεις από αυτήν. Μη το βάζεις κάτι.

 

 

Και μην ξεχνάτε ...Να χαμογελάτε γιατί σας αξίζει!!!

 

 

Για το Sugar Mama,
Τίνα Μιχαηλίδου

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…