Οι λέξεις που δεν λέει η ψυχή Οι λέξεις που δεν λέει η ψυχή
Εύη Κατράνα Written by Ιαν 15, 2017

Οι λέξεις που δεν λέει η ψυχή

Στον απόηχο των όσων διαδραματίζονται στο κόσμο μας , τη κραυγή απόγνωσης...

..για τα λόγια που εύκολα δεν λέγονται , αλλά και που αρκετές φορές δεν ακούγονται όταν λέγονται , με την περίσσεια της σκέψης που οδηγεί το καράβι που λέγεται σώμα και ψυχή, λογισμοί και συναισθήματα κατακλύζουν το νου .

Ακούγεται πολύ ποιητικό όλο το παραπάνω , αλλά αλήθεια, στη σιωπή της φεγγαρόλουστης νύχτας αναρωτιέται κανείς τι να σημαίνει για τη πορεία της ζωής μας η Αθανασία της Ψυχής.
Πως ο άνθρωπος , ο εαυτός μας μπορεί να φτάσει στη πραγμάτωση, και πως τελικά βιώνουμε την Ελευθερία.

Οι αποφάσεις μας οδηγούν τα βήματα μας , και αλλάζουν τη ροή του χωροχρόνου μας αλληλεπιδρώντας πάντα με τις πράξεις των γύρω μας .
Οι άνθρωποι δενόμαστε από τη μήτρα και το θάνατο με τους άλλους , με ψυχές που μπορεί να είχαμε κάποτε γνωρίσει, συναντήσει, βοηθήσει , πληγώσει .

Η καλοσύνη είναι αυτή που σαν μια πελώρια θάλασσα μας πλημμυρίζει φως κάθε μέρα όταν δίνεται απλόχερα , λούζει με ζωή και οξυγόνο τα πάντα , έτσι ώστε ο κόσμος μας να ξεκινά πάντα από την αρχή , η υπερηφάνεια, η αυτοθυσία , η αλληλεγγύη , η αγάπη για τη Πατρίδα και τους ανθρώπους , είναι στοιχεία άφθαρτα στο χρόνο, είναι σα τη θάλασσα δυνατά τόσο όσο να σε ταρακουνήσουν ή να σε καταστρέψουν αν τα απαξιώσεις ! .Αυτά είναι τα υλικά που είναι πλασμένη η ψυχή , είναι τα στοιχεία της ψυχής του Έλληνα .

Παρελθόν-Παρόν -Μέλλον δένονται με χρυσή κλωστή στο αδράχτι της Ιστορίας. Αυτήν την Ιστορία δεν πρέπει να ξεχνάμε , η επιβίωση μας εξαρτάται από το θάρρος μας , από τις αξίες των προγόνων μας που πρέπει να είναι ριζωμένες βαθειά μέσα μας .

Η Ελευθερία είναι το “Τρόπαιο ” της Δημοκρατίας .
Στο Σύμπαν υπάρχει τάξη αλλά και χάος , αν μπορούμε να επιλέξουμε τελικά το σωστό κάθε φορά , τότε τις ζωές μας τις καθορίζουν νέες προοπτικές.
Η ζωή εκτείνεται πέρα από τα όρια του νου , στόχος μας να είναι η κατάκτηση του νου , γιατί η ζωή είναι ελπίδα και η ελπίδα δύναμη ,Η Δύναμη του Ελληνα., η φωνή που ακούει η καρδιά και χτυπά για όλη η ανθρωπότητα .

Για το SugarMama,
Εύη Κατράνα

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…