Στρατήλα Ρένα Written by Μαϊ 07, 2021

"ευ ζην" - Γεωργιάδης Λεωνίδας

Γίνε η Απόλυτη Εκδοχή του Εαυτού σου σε μια εποχή που όλοι το έχουμε ανάγκη πιο πολύ.


Εδώ οι εκδόσεις Ψυχογιός , με τον Γεωργιάδη Λεωνίδα, έρχονται να μας εξηγήσουν στο βιβλίο "ευ ζην",

απλά και κατανοητά πώς ο καθένας μπορεί εύκολα να ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και να φθάσει στην ευδαιμονία!!

-Πώς να διαχειριστείτε τα αρνητικά συναισθήματα σας σύμφωνα με τους Στωικούς φιλοσόφους!
-Πώς να παίρνετε τον έλεγχο του εαυτού σας αποδυναμώνοντας την επίδραση του αρνητισμού στη ζωή σας.
-Πώς να αναδείξτε τον δημιουργικό σας εαυτό και να εξοστρακίσετε την «τοξικότητα» από την καθημερινότητά σας.

-με ενήλικη γραφή, περιγράφεται "φιλοσοφία για όσους ζουν στον πραγματικό κόσμο", σε μια περίοδο που οι ανθρώπινες σχέσεις απεκδύονται των συμβάσεων.

(Πρώτη φορά ,σκέψεις, στόχοι και επιθυμίες μου , συμπεριλαμβάνονται με τόση αμεσότητα στο περιβάλλον ενός βιβλίου αυτοβελτίωσης)

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/287ee5ace8243a65fc996db2cf1bb62e.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…