Στρατήλα Ρένα Written by Μαϊ 28, 2022

«Ένα Μόνο Γράμμα» της Έλενας Παπαδοπούλου

Έχετε ποτέ σκεφτεί πόσες αληθινές ιστορίες κρύβονται μέσα στα γράμματα;


Με τα ΕΛΤΑ έχουν σταλεί οι πιο όμορφες ιστορίες. Καλλιγραφικά γράμματα, τόνοι μελάνης χυμένοι μαζί με δάκρυα για χωρισμούς, για φιλίες, χαρές και λύπες. Όλα τα συναισθήματα κλεισμένα σε λευκούς φακέλους με γραμματόσημα. Χωρίς εστάλη και παραδόθηκε. Χωρίς delete, χωρίς διαβάστηκε.
Κατόπιν, παίρναμε έναν φάκελο, βάζαμε μέσα τις σελίδες με τα συναισθήματά μας και τις ταχυδρομούσαμε..

Το «Ένα Μόνο Γράμμα» της Έλενας Παπαδοπούλου,  είναι ένα κοινωνικό μυθιστόρημα, παρότι έχει και στοιχεία από άλλα είδη όπως τα ρομαντικά και του μυστηρίου, και βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Γραφή "βατή" , σαν γράμμα σε φίλο, που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.
Περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της Κατερίνας, η οποία είναι μία νέα, ανύπαντρη μαμά ενός επτάχρονου αγοριού. Οι ισορροπίες στη ζωή της ανατρέπονται όταν ο γιος της Άγγελος της ζητάει να γράψει ένα γράμμα στον μπαμπά του.
.
Ένα βιβλίο που ξεκίνησε από το λογοτεχνικό μπλογκ Moonlight Tales, πριν βρει εκδοτική στέγη στη Χάρτινη Πόλη .

Αν ψάξει κανείς τα κουτιά από τα παπούτσια που έχω στο πάνω πάνω ράφι της βιβλιοθήκης, θα ανακαλύψει πολλά τέτοια γράμματα, από μια προηγούμενη ζωή μου. Εσείς.. έχετε;

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…