Τίνα Μιχαηλίδου Written by Ιαν 20, 2021

Πράγματα που κάνεις με τη σχέση σου

Πράγματα που κάνεις με τη σχέση σου είναι το σημερινό μας κείμενο & σίγουρα κάποια τα κάνετε ήδη.

Κάποιες φορές η ρουτίνα λόγω δουλειάς ή λόγω της καραντίνας υπάρχει μια ένταση ανάμεσα στα ζευγάρια.

Και ψάχνουν συνεχώς τρόπους για να αναθερμάνουν τη σχέση τους.

Τι κάνετε ή τι μπορείτε να κάνετε μαζί :
Να μαγειρέψετε μαζί & ας κάνετε τη κουζίνα χάλια
Να δείτε μαζί μια σειρά ή μια ταινία
Να ακούσετε μουσική μαζί & να χορέψετε
Να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια ή χαρτιά
Να στολίσετε μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Να κάνετε μαζί τα ψώνια σας μέσω internet
Να πιείτε ένα ποτήρι κρασί συζητώντας διάφορα
Πράγματα που κάνεις με τη σχέση σου δεν είναι μόνο αυτά που σας έγραψα παραπάνω υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να σκεφτείς ώστε να κάνεις μαζί με το ταίρι σου.

Το θέμα είναι να υπάρχει θέληση & από τις 2 πλευρές, να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα & να γίνονται & τα χατίρια και των 2.

Για παράδειγμα :

Στη σχέση σου μπορεί να αρέσει το ποδόσφαιρο & το playstation & οι ταινίες δράσης.

Σε εσένα μπορεί να αρέσουν τα ψώνια, τα βιβλία & οι ρομαντικές ταινίες.

Μπορείτε να κατανείμετε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε & οι 2 να είστε ευχαριστημένοι ή απλά να τα συνδυάσετε με κάποιο τρόπο.

Τρόποι υπάρχουν για όλα, θέληση & καλή διάθεση πρέπει να υπάρχει για να γίνουν όλα!

Ό,τι και αν κάνετε με τη σχέση σας, να το κάνετε με προσοχή (αν είναι να βγείτε έξω) & να κοιτάξετε να περάσετε καλά & να γελάσετε αληθινά με την ψυχή σας.

Όσες είστε χωρισμένες μην κλαίτε για τον πρώην σας απλά απολαύστε την ελευθερία σας & τον χρόνο με τον εαυτό σας που θα έχετε για να νιώσετε όμορφες εσωτερικά, αλλά & εξωτερικά.

Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε πάντα αληθινά, διότι σας αξίζει & γιατί σας πάει!!!

*Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*

Additional Info

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…