Στρατήλα Ρένα Written by Ιουν 16, 2021

Μακρύ ταξίδι μέσα στη νύχτα - dr Βάσω Σίδη - Φραγκανδρέα

Ένα "Μακρύ ταξίδι μέσα στη νύχτα" μας παρουσιάζουν οι εκδόσεις Iwrite ,

της διδάκτωρ Βάσω Σίδη - Φραγκανδρέα, διότι μια διάγνωση είναι ικανή να σκιάσει την οικογενειακή ηρεμία, βίαια και απότομα.
Ένα βιβλίο αφιερωμένο στο πρόσωπο κάποιων παιδιών που βλέπεις τη δύναμη και τον αγώνα που δίνουν για τη ζωή..
.
Γραφή που δεν είναι δύσκαμπτή, χωρίς υψηλούς βαθμούς δυσκολίας (κατάλληλο για ηλικίες 11+) εντούτοις "αγγίζει" και τις ψυχές ενηλίκων.
Καθηλωτικό και ευκολοδιάβαστο . Δοσμένο με τρόπο μυθιστορηματικό, που κάνει τον αναγνώστη ανυπόμονο να γυρίσει τη σελίδα κατά τη διάρκεια της ανάγνωσής του ώστε να δει.. την "επιστροφή στο Φως".
.
[Ο Λευτέρης, ένας έφηβος στα δεκατρία, έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια της ασθένειας του καρκίνου. Ξεκινάει έτσι για εκείνον και τους αγαπημένους του ένα βασανιστικό ταξίδι...]

.." Όσο πιο μεγάλη και σκοτεινή είναι η νύχτα, τόσο λαμπρότερος θα είναι ο ήλιος της μέρας που ξημερώνει. Γιατί η Ζωή αξίζει κάθε προσπάθεια..."

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…