Mascara´s little secrets Mascara´s little secrets
Μάρη Ταλλά Written by Αυγ 19, 2016

Mascara´s little secrets

Κάθε τύπος βλεφαριδων χρειαζεται την δίκη του μάσκαρα. Επελεξε μια μάσκαρα αναλλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να εχεις (πχ: μήκος, όγκο, αδιάβροχο, να ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες) .


Για λίγες και αραιές βλεφαρίδες επιλέξτε μαςκαρα με χοντρό βούρτσακι
Για λεπτές και κοντές βλεφαριδες χρειαζεςτε λεπτό βούρτσακι για να δώσει μήκος και όγκο.
Το καμπυλωτό βούρτσακι ειναι ιδανικό για τις ίδιες βλεφαρίδες.

Πώς να απλώσεις σωστά την μαςκαρα
Έχοντας τα βλέφαρα μισάνοιχτα, κράτησε το βουρτσάκι παράλληλα με τις πάνω βλεφαρίδες.Πέρασε απαλά το βουρτσάκι από τη βάση ως τις άκρες των βλεφαρίδων με κινήσεις ζικ ζακ. Περιμένετε πρώτα να στεγνώσει η πρώτη στρώση της μάσκαρα πριν εφαρμόσετε την δεύτερη και μην βάζετε συνέχεια το βούρτσα κι μεςα στο μπουκάλι της γιατι μπαίνει αέρας και ξεραίνει την σύνθεση της. Σε περίπτωση που έχετε μαύρους κύκλους η τα μάτια σας εχουν καθοδική φορά αποφύγετε να βάλετε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες γιατι θα τονίσουν το πρόβλημα.

Θελεις την τέλεια καμπύλη;
Χρηςιμοποιηςε το ψαλιδάκι βλεφαρίδων, μπορεί να κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο σέξι σε δευτερόλεπτα. Το εφαρμοζετε πριν τη μάσκαρα και για να το κάνετε σωστά, Για να το χρησιμοποιείς σωστά, σφίξε το χαμηλά στη βάπιάστηκα λίγο πιο έξω από τις ρίζες των βλεφαρίδων,απομάκρυνέ το, σφίξε ξανά πιο έξω από τις ρίζες πατώντας για 1 δευτερόλεπτο το κάθε σημείο, και τέλος σφίξε ξανα στις άκρες.

Το μαύρο ταιριάζει σε όλες!
Ο σκοπός της μάσκαρα είναι να ενισχύσει το σχήμα του ματιού και να τονίσει τις βλεφαρίδες και το μαύρο χρώμα σε αντίθεση με τα άλλα ταιριάζει σε κάθε χρώμα ματιών και μαλλιών. Τα πιο έντονα χρώματα όπως το πράσινο, το μπλε και το μωβ τονίζουν το χρώμα των ματιών! Σε ξανθιές ταιριάζει πολύ ωραία ένα καφέ μάσκαρα. Ένα ενα μπορντό χρώμα αναδεικνύει τα μπλε μάτια όπως επίσης και τα μωβ θα ήταν ωραία εναλλακτική για τα καστανά.

Like a Doll: αν θέλετε κουκολιςτικες βλεφαρίδες χρειάζεστε να εφαρμοςετε την κατάλληλη τεχνική. Σε αυτή την περίπτωση θέλουμε οι βλεφαρίδες καλυμμένες με αρκετή ποσότητα μάσκαρα, σε σημείο που θα κολλάνε ελαφρώς μεταξύ τους, κάνοντάς τες μυτερές και αυστηρές. Πως το πετυχαίνουμε αυτο; Κρατάμε το βουρτσάκι όχι οριζόντια αλλά κάθετα χτενίζοντας την κάθε βλεφαρίδα σχεδόν ξεχωριστά και επαναλαμβάνουμε με αρκετές στρώσεις.

extra beauty secret
Συνδύαστε δύο μάσκαρα για το τέλειο αποτέλεσμα
Έφαρμοστε πρώτα μια μάσκαρα για μήκος και μετά περνάμε από πάνω μια μαςκαρα για όγκο.

Για το Sugar mama
Μαρη Ταλλα
Fashion and lifestyle editor

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…