Μάρη Ταλλά Written by Αυγ 07, 2017

Ολόσωμο ή μπικίνι;

Είμαστε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και το αιώνιο δίλημμα υπάρχει και θα υπάρχει!

Τι να επιλέξω στην παραλία ολόσωμο μαγιό ή μπικίνι; Υπάρχουν απειρα χρώματα, σχέδια και κοψίματα πλέον στα μαγιό, μπορεί ένα ολόσωμο να μην αφήνει και πολλά στην φαντασία και να είναι πολύ πιο αποκαλυπτικό από ένα μπικίνι τύπου retro που είναι και ψιλόμεσο! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και τα δύο είδη μαγιού είναι πάρα πολύ σέξι και πολύ εντυπωσιακά! Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε στην επιλογή μαγιού είναι ο σωματότυπός σας και ποιες είναι οι ατέλειες που θέλετε να κρύψετε! Πλέον τα μαγιό όσο αποκαλυπτικά και αν είναι μπορούν να κρύψουν ατέλειες είτε με το χρώμα, είτε με φρου φρου, είτε με ένα περίτεχνο κόψιμο στα πλαϊνά, ακόμη και με ενίσχυση ή διαφορά στο σχέδιο στο επάνω μέρος του μαγιού μπορείτε να κάνετε την διαφορά. Κρύβετε τυχόν λεπτομέρειες που μπορεί να μην σας αρέσουν πάνω σας και αν δεν μπορείτε να τις κρύψετε στο μέγεθος που θέλετε, απλά μπορείτε να τραβήξετε το βλέμμα και την προσοχή σε ένα άλλο σημείο που σας αρέσει τονίζοντας το!
Γιατί να επιλέξεις το ολόσωμο μαγιό;

Τα ολόσωμα μαγιό είναι πολύ εντυπωσιακά στην παραλία και αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας τα τελευταία χρόνια. Ένα ολόσωμο μαγιό καλύπτει με τέτοιο τρόπο το σώμα σας που αναδεικνύει το μπούστο, τονίζει την πλάτη και τον λαιμό και κρύβει την κοιλίτσα! Επίσης μας κάνουν να φαινόμαστε ψηλόλιγνες και αφήνουν και πολλά στην φαντασία!
Ένα ακόμη πλεονέκτημα του ολόσωμου μαγιό είναι ότι αν το επιλέξεις θα κολυμπάς πολύ άνετα χωρίς να φοβίσει ότι θα ψάχνεις το μπικίνι σου που λύθηκε και φυσικά το ολόσωμο μαγιό φοριέται και σαν κορμάκι μέσα από ένα πιο αποκαλυπτικό φόρεμα ή με το σορτσάκι σου!
Γιατί να επιλέξεις μπικίνι;

Τα μπικίνι είναι πιο αποκαλυπτικά μαγιό, φοριούνται όμως τέλεια από από τις γυναίκες που έχουν μικρό στήθος και χρειάζεται ενίσχυση και από αυτές θέλουν να τονίσουν την μέση τους! Ταιριάζουν απόλυτα στις γυναίκες με τις καμπύλες και φυσικά θα το προτιμήσουν όσες έχουν φάει ένα χειμώνα στα γυμναστήρια και θέλουν περίφανες να δείξουν τους κοιλιακούς τους! Σίγουρα είναι η καλύτερη επιλογή για το μαύρισμα, καθώς αφήνουν τα λιγότερα σημάδια και φυσικά σε όσες γυναίκες αρέσουν οι συνδιασμοί και βαριούνται να φοράνε ένα συγκεκριμένο χρώμα μαγιού. Το μπικίνι λοιπόν είναι αυτό που θα το συνδιάσεις με διαφορετικό χρώμα στο πάνω και κάτω μέρος!
Η επιλογή είναι δική σου, εγώ το μόνο που θα σε σουμβουλέψω είναι επειδή είμαστε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και σίγουρα ένα χρωματάκι θα το έχεις πάρει, προτίμησε τα πολύχρωμα ή τα printed μαγιό, τα πιο σκουρόχρωμα φοριούνται αρχές του καλοκαιριού και στα πρώτα ραντεβού με την θάλασσα! Ότι και να επιλέξεις να φορέσεις το πιο όμορφο χαμόγελό σου, το αντηλιακό σου και χαλάρωσε γιατί μαζί με τον Αύγουστο φεύγουν και οι ξέγνοιαστες μέρες του καλοκαιριού.

Για το Sugar Mama

Μάρη Ταλλά

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…