Κ is for Kassiani!!!!!!!!! Κ is for Kassiani!!!!!!!!!
Εβίτα Φαρμάκη Written by Σεπ 03, 2015

Κ is for Kassiani!!!!!!!!!

H πιο γλυκιά Shabby Chic βάπτιση της μικρής μου Κασσιανής!!!!!!

 

Στις 26 Ιουλίου και ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής (βλπ. Παρασκευή) και στην "επέτειο"της δικής μου βάπτισης προ 30ετίας +, βαπτίσαμε το μικρό μας κοριτσάκι, σ' ένα ξωκλήσι πλάι στη θάλασσα στη Μυτιλήνη! <3

 

Ο στολισμός της βάπτισης ήταν σχεδόν στο σύνολό του χειροποίητος!!
Εγώ σα μαμά, προσπάθησα να προλάβω την προθεσμία και να φτιάξω κάποια πραγματάκια που ήθελα να λάβουν θέση στο στολισμό, αλλά ήταν κι άλλοι που με βοήθησαν σε αυτό αφού τους είχα αναθέσει κάποιες "δημιουργίες" και που με περίσσια αγάπη τα φτιάξανε για τη μικρή μας :)

 

Σίγουρα όμως εαν δεν υπήρχε η πολύτιμη βοήθεια της Αλεξίας, από το Atelier Alexia, ο στολισμός μας δεν θα είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν και μιλήσαμε πολύ λίγο για τον στολισμό, αυτός ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου και έγινε ακόμα πιο μαγευτικός απ΄ότι είχα ονειρευτεί για αυτή τη μεγάλη μέρα της μπεμπούλας μου!
Αλεξία, και δημοσίως ένα μεγάλο "ευχαριστώ"!

 

Η νονά μας Βενετία, έφτιαξε μια υπέροχα δροσιστική pink lemonade, η θεία Βέτα μάγεψε τους ουρανίσκους μας με τα σπιτικά μπισκότα σε διάφορα σχέδια, όπως φιόγκους, κορώνες, καρδούλες, η "μαθήτρια" μου Αναστασία από τα σεμινάρια που έκανα, μας ζωγράφισε έναν καμβά που θα βρεί περίοπτη θέση στο δωματιάκι της μπεμπούλας και τέλος εγώ που έφτιαξα την ποδιά της νονάς μας -δλδ, δεν την έραψα για να μην μπερδευόμαστε...την ζωγράφισα απλά- βραχιολάκια λουλουδάτα χεριών για να ξεχωρίζουν η νονά και η μαμά, στεφανάκι για το κεφαλάκι και "παπουτσάκια" με περλίτσες για την μπεμπούλα μου και για τον στολισμό μας υφασμάτινες καρό καρδούλες που βρήκαν τη θέση τους στην κολυμπήθρα, το βιβλίο ευχών με το καμβαδάκι, μπιζουτιέρες, λουκουμάκια ροζ σε μορφή λουλουδιών, μπισκοτάκια για τους μικρούς φίλους της Κασσιανής και φυσικά τα δωράκια τους που ήταν φτυαράκια και σχήματα για κατασκευές στην αμμουδιά, μιας και είμαστε σε νησί...θεώρησα ότι θα ήταν κάτι χρήσιμο για αυτούς! :)

 

Σας αφήνω να χαζέψετε τις φωτογραφίες.Κάποιες από αυτές είναι τραβηγμένες από εμάς και κάποιες άλλες από την Αλεξία.

 

Σας ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσατε, όσους παρευρεθήκατε και όσους δεν τα καταφέρατε για τις ευχές και την αγάπη που μας στείλατε για την μεγάλη αυτή μέρα της Κασσιανής μας!

 

Σας αγαπάμε πολύ!

 

Για το Sugar Mama,
Εβίτα

Διαβάστε περισσότερα εδώ:http://evitaskleinetraume.blogspot.gr

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…