Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών
Στρατήλα Ρένα Written by Δεκ 30, 2014

Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών

Το Σπαθάρειο Μουσείο θεάτρου Σκιών,ειναι μοναδικό στο είδος του σ' ολόκληρο τον κόσμο.

 

Η συστηματική λειτουργία του Σπαθάρειου Μουσείου άρχισε τον Ιανουάριο του 1996 με εκπαιδευτικά προγράμματα προοριζόμενα για μαθητές σχολείων που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών του.

Σκοπός του Σπαθάρειου Μουσείου του Δήμου μας είναι να διατηρήσει, να προστατεύσει και να προβάλλει με κάθε τρόπο αυτό το τόσο σημαντικό μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς που εκπροσωπεί το λαϊκό θέατρο.

 

 

Θερινό Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή
Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών του Δήμου Αμαρουσίου είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 9:00 π.μ. - 14:00 μ.μ.

Το Σάββατο και την Κυριακή
το μουσείο θα παραμένει κλειστό.

Τις επίσημες αργίες το Μουσείο δεν θα λειτουργεί.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Μεσογείων και Βορείου Ηπείρου 27 – Μαρούσι

Πληροφορίες:
T ηλ.: 210 61 27 245
Φαξ: 210 61 27 253
e – mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…