Μάρη Ταλλά Written by Φεβ 20, 2018

Φόρεσε το σακάκι αλλιώς

Εχεις την εντύπωση οτι το σακάκι φοριέται μόνο σε ταγιέρ ή κοστούμι και μόνο αν δουλεύεις σε τράπεζα ή στα δικαστήρια;

 

Κανεις λάθος φίλη μου! Η τελευταία τάση θελει το σακάκι να φοριέται σαν φόρεμα! Το φόρεμα-σακάκι λοιπόν έχει κερδίσει επάξια την προσοχή μας αλλα και των fashionistas ανά τον κόσμο, αφού είναι ένα ρούχα πολύ καλόγουστο και ασυνήθιστο.

Προκειται για ένα ρούχο που κολακεύει πολύ, κάθε γυναικείο σώμα και μπορείς να το βρεις στο υψος που ταιριαζει στο δικό σου πόδι! Συνήθως εχουν πιο λεπτό ύφασμα απο τα κανονικά σακάκια και πολλα εχουν κι ενσωματωμένα σορτς! Αν λοιπόν θέλετε ενα τέτοιο κομμάτι στην ντουλάπα σας αλλα δεν θέλετε να κάνετε έξοδα για να το αποκτήσετε, μπορείτε να μεταποιήσετε ενα πιο παλιό σας σακάκι σε φόρεμα!

Πως θα το κάνετε αυτο; Αν έχετε ενα σακάκι ανοιξιάτικο (να εχει πιο λεπτό ύφασμα) και μακρυ ως το γόνατο, το ραβετε κάτω κάτω για να μην ανοίγει, αλλάζετε τα κουμπιά αν δεν σας αρέσουν, μπορείτε να προσθέσετε και μια άλλη σειρά κουμπιών για να ειναι διπλή κι έτοιμο! Αν ομως δεν ειναι τοσο σταθερό ή το θεωρείτε κοντό βάλτε κι ενα σορτσάκι απο μεςα για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις οταν προσπαθήσετε να κάτσετε…

Φοριέται με γόβες στο χρωμα του σακακιού ή αν θέλετε ενα πιο τολμηρό και sexy look συνδιασετε το με τις over the knee μπότες σας!

Για το sugarmama
Μάρη (fashion & celebrity editor)

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…