Συνέντευξη του Χρήστου Κιτσίκη Συνέντευξη του Χρήστου Κιτσίκη
Τίνα Μιχαηλίδου Written by Ιουν 07, 2015

Συνέντευξη του Χρήστου Κιτσίκη

Συνέντευξη : Χρήστος Κιτσίκης

 


Για τον Χρήστο δεν έχω να πω και πολλά τα έχω πει σε πολλές συνεντεύξεις που έχω δώσει, τα έχω πει και στον ίδιο. Αν είναι κάτι καλό, αν είναι κάτι στραβό θα το πούμε ο ένας στον άλλον πάντα με ειλικρίνεια, αν κάτι με πονάει και αν κάτι με κάνει χαρούμενη θα το μάθει 1ος. Ήθελα από καιρό να του ζητήσω αυτή τη συνέντευξη, αλλά πώς ζητάς κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο ο οποίος σε έχει στηρίξει σε όλα χωρίς καν να του το ζητήσεις ; Η αγάπη μου και η φιλία μου είναι το αντάλλαγμά μου σε όλα αυτά που έχει κάνει για μένα. Τα συναισθήματα είναι πολλά όση ώρα γράφω αυτή τη συνέντευξη και η συγκίνηση μεγάλη.
Δείτε τι μου εκμυστηρεύτηκε ο Χρήστος και διαβάστε αυτά που λέει για την ζωή ίσως σας βοηθήσουν στον τρόπο που σκέφτεστε ή στο να γίνετε ακόμα καλύτεροι άνθρωποι.

 

 

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα , για τις σπουδές σου στη νομική, το καρατέ , αλλά και το γράψιμο στίχων και να αρχίσεις με αυτόν τον τρόπο σιγά σιγά να φτιάχνεις το όνομά σου:

«Το καράτε ήταν κάτι που μου άρεσε από μικρό παιδί, μέχρι τα 18 μου κάταφερα πολλά και να πάρω διακρίσεις. Εδώ στο Γαλάτσι είμαι 8.5-9 χρόνια Α.Σ. Γαλατσίου »Η Δοξα» – Triantafyllis Team και είναι κάτι που το αγαπώ, αγαπώ και τα παιδιά και έτσι αποφάσισα να το κάνω αυτό. Θέλω να αγαπάνε τους εαυτούς τους , τους φίλους τους, να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και από κει και πέρα να έχουν αξίες και ιδανικά.Πλέον ασχολούμε με το καράτε, με την σχολή μου που έχω 1 μάθημα για πτυχίο και γράφω και στίχους»

 

2.Η απόφαση να ασχοληθείς με το καράτε είχε να κάνει επειδή μικρός μπορεί να είχες παραπανίσια κιλά, είχες χαμηλή αυτοπεποίθηση και ήθελες να αρέσεις; :

«Για να ξεκινήσεις οποιαδήποτε δραστηριότητα- και το καράτε μέσα σε αυτά- θα πρέπει πρώτα να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, όχι εμφανισιακά, αλλά ψυχικά. Είναι μεγάλο πράγμα να είσαι δυνατός και να μπορείς να υψώσεις το ανάστημά σου , να πιστεύεις πάνω από όλα σε σένα. Αυτό μπορεί να συμβεί με όλες τις δραστηριότητες , μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο, πιάνο, να ασκήσεις μια δραστηρίοτητα που ανοίγει την ψυχή σου και που σε ευχαριστεί.»

 

3.Το πρωί είσαι στη Νομική, το απόγευμα διδάσκεις καράτε, γράφεις στίχους. Ποιο είναι το μυστικό σου για να τα κάνεις όλα αυτά και για να είσαι τόσο πετυχημένος ; :

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι πετυχημένος σε κάτι, η αξία μου θα φανεί στο μέλλον. Πρέπει να υπάρχει πάθος για να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, εάν η ζωή έχει 1000 σκαλοπάτια εγώ έχω κάνει μόνο 15-20.Θέλει πολύ δουλειά για να γίνεις πετυχημένος , δεν με θεωρώ πετυχημένο,αλλά θεωρώ πολύ υγιές το να ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα,γιατί έτσι σκαλίζεις πολλές πλευρές του εαυτού σου με σκοπό να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.»

 

4.Η οικονομική κρίση και η ανεργία έχει επηρεάσει πολύ τους νέους. Τι συμβουλή δίνεις στα νέα παιδιά που δίνουν τώρα Πανελλήνιες και αγωνιούν για το μέλλον τους ; :

«Να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή όπου τα όνειρα συμπιέζονται και αυτό που λέω πάντα σε φίλους μου και μαθητές είναι να κλείνουν τα μάτια, να σηκώνουν ψηλά το κεφάλι και όταν τα ανοίξεις τι φαντάζεσαι ότι βλέπεις; Και μου απαντάνε τον ουρανό. Για ποιο λόγο να βλέπεις το ταβάνι το οποίο σε περιορίζει ; Να βλέπεις πάντα το απεριόριστο.»

 

5.Αγαπημένη φράση και αγαπημένο τραγούδι αυτή την εποχή ; :

«Από Έλληνες καλλιτέχνες θαυμάζω πολλούς,μου άρεσει όμως το Μην μιλάς του Σαμπάνη. Γενικότερα μου αρέσει ότι γράφει ο Σαμπάνης.Από φράση έχω το ότι στοιχεία σου δεν μπορείς να τα αλλάξεις καιρός να τα απολαύσεις.»

 

6.Αν δεν έκανες όλα αυτά που κάνεις σήμερα, θα έκανες κάτι άλλο, ίσως κάποιο όνειρο ανεκπλήρωτο που είναι στα άμεσα σχέδιά σου ; :

«Na ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και να βοηθήσω τους ανθρώπους να απολαύσουν τη ζωή τους αυτό και τίποτε άλλο.Να τους βοηθάω, να τους συμβουλεύω για να φτιάξουν τη ζωή τους πάντα προς το καλύτερο.»

 

7.Τι είναι αυτό που σε κάνει τόσο αγαπητό; :

«Πίστεψέ με υπάρχουν πολλοί που δεν με συμπαθούν επειδή μιλάω χύμα» . Η απάντηση του Χρήστου ήταν αυτή σαν κολλητή του πιστεύω το αντίθετο, ίσως επειδή σε μένα προσωπικά δεν μου έχει δείξει κάτι τέτοιο, στην πλάκα και στο χαβαλέ όλα επιτρέπονται, αλλά όταν μιλάς μαζί του σοβαρά θα νομίζεις ότι μιλάς με κάποιον που είναι μεγαλύτερος σε ηλικία. Οπότε Χρηστάκο μου εγώ πιστεύω το αντίθετο...

 

8.Κανονικά δεν ρωτάω ποτέ για τα προσωπικά των άλλων, αλλά μιας και γνωρίζω την κοπέλα σου υπάρχει κάτι που θες να μοιράστεις μαζί μου για εκείνη ; Κάτι που θα θελες να διαβάσει ; :'

«Την θαυμάζω υπερβολικά για αυτό που είναι, για την αγάπη που έχει για όλο τον κόσμο , για την ενέργειά της και την ευχαριστώ για όλα»

 

9.Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον ; :

«Na αγαπάω τη ζωή καθημερινά, να είμαι χαρούμενος και να βοηθάω τους άλλους. Υπάρχουν πολλοί κύκλοι πχ ο κύκλος των μαθητών, των φίλων, της οικογένειας που θέλω να είναι όλοι ευτυχισμένοι.»

 

10.Ως δάσκαλος καράτε πέρα από την εκγύμναση του σώματος, βοηθάς και στην εκγύμναση της ψυχής ; :

«Φυσικά αν και τα μικρά παιδιά δεν έχουν σε αυτή την ηλικία τόσο έντονο το πρόβλημα της χαμηλής αυτοπεποίθησης.Απλά πρέπει να επιβραβεύουμε τον άλλον , για ότι καλό κάνει, αλλά να είναι ειλικρινής η επιβράβευση ώστε να νιώσει καλά με τον εαυτό του.»

 

11.Τέλος τι ευχή δίνεις στον κόσμο, στο It's My Life By Tina Michaelidou και σε μένα ; :

«Οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι και ελεύθεροι από ότι τους κρατάει. Για το It's My Life ο κόσμος να συνεχίσει να διαβάζει την Τίνα διότι με συγκινούν οι άνθρωποι που έχουν κάτι να μοιραστούν με τον κόσμο. Όσο για την Τίνα εύχομαι να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει και να συνεχίσει να βγάζει τον καλύτερο εαυτό της προς τα έξω βοηθώντας και τους άλλους να το κάνουν αυτό.»

Τον Χρήστο μπορείτε να τον βρείτε : Α.Σ. Γαλατσίου »Η Δοξα» – Triantafyllis Team

 

Τον ευχαριστώ πολύ για την όμορφη συνέντευξη και πραγματικά είμαι πολύ περήφανη για ότι έχει καταφέρει και είμαι σίγουρη πως θα καταφέρει πολλά.

Από μένα με πολύ αγάπη ,

Για τον Χρήστο, την κοπέλα του, την οικογένειά του και τους φίλους του.

Photo By : Eugenia Stamataki ( Ευγενία Σταματάκη )

 

 

Για το Sugar Mama,
Τίνα Μιχαηλίδου

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…