Οργανωθείτε για τις γιορτές! Οργανωθείτε για τις γιορτές!
Ρένα Στρατήλα Written by Δεκ 02, 2015

Οργανωθείτε για τις γιορτές!

Όσο χαίρονται οι μικροί με τις γιορτές.. τόσο αγχώνονται οι μεγάλοι...

με τις πολλές υποχρεώσεις που επακολουθούν... Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!
Αν φέτος θέλετε να αποφύγετε το της τελευταίας στιγμής.. οργανωθείτε :

1.Ετοιμαστε κατάλογο με τα δώρα σας, αρχίστε και αγορές από τώρα.
2.Ετοιμάστε Χριστουγεννιάτικες κάρτες; Γράψτε τες, έχετε τες έτοιμες για αποστολή.
3.Σχεδιάστε το μενού από τώρα. Μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή! Επιλέξτε τις συνταγές
4. Αρχίστε τα ψώνια για το μενού
5.Αρχιστε βασικές καθαριότητες στο σπίτι, κουρτίνες, χαλιά, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση νωρίς. Αφήστε για τις τελευταίες μέρες τα καθημερινά( καθαριότητα μπάνιου, σκούπισμα, σφουγγάρισμα κτλ)
6. Κάντε μια λίστα με όσα θέλετε φέτος να κάνετε τις γιορτές, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να υλοποιηθούν εάν είναι γραμμένα. (πχ. Εκδρομή, λούνα Παρκ, δείπνο με τον σύζυγο, επίσκεψη σε μακρινά ξαδέλφια, μια φιλανθρωπία)
7. Τέλος κλείστε από τώρα ένα ραντεβού για τον εαυτό σας! Πχ. Ένα μανικιούρ, ένα κομμωτήριο... εάν δεν το κλείσετε , μπορεί μέχρι τα Χριστούγεννα να μην προλάβετε να το κάνετε ή να μην περισσέψουν χρήματα για εσάς!

Καλές γιορτινές προετοιμασίες!
Για το SugarMama,
Ρένα Στρατήλα

Εδώ μπορείτε να βρείτε δωρεάν εκτυπώσιμες λίστες χριστουγεννιάτικης οργάνωσης

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…