Πόσα παγωτά μπορεί να τρώει το παιδί εβδομαδιαίος; Μεγαλώστε ένα «καλό» παιδί!
Ρένα Στρατήλα Written by Απρ 06, 2019

Πόσα παγωτά μπορεί να τρώει το παιδί εβδομαδιαίος;

Πόσα παγωτά πρέπει να τρώει το παιδί μου την εβδομάδα;

Έφτασε καιρός που μετράμε παγωτά ... κάποτε τρώγαμε τουλάχιστον ένα παγωτό ημερησίως στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Θυμάστε;;Τι γίνετε όμως σήμερα; τώρα που έχουμε γίνει εμείς γονείς, η επιθυμία και το παρακάλι των παιδιών μας για ένα παγωτάκι ακόμα, έχει εξελιχθεί σε καλοκαιρινό «άνγχος».
Σήμερα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει κατά πολύ. Οι παιδίατροι είναι ξεκάθαροι, τονίζοντας ότι ένα παιδί δεν θα πρέπει να καταναλώνει περισσότερα από 2 – 3 παγωτά την εβδομάδα.Και κάποιοι άλλοι προτείνουν 1 μόνο.
Το παγωτό εκτός όμως από γάλα, περιέχει γλυκαντικές ουσίες και λίπη, που το κάνουν ιδιαίτερα παχυντικό και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να αποφεύγεται η καθημερινή κατανάλωση του. Μην το στερήσεις από το παιδί σου!

Μέτρον άριστον!!

- Προτιμήστε απλά παγωτά. Δώστε στο παιδί σας παγωτό με γεύση βανίλια ή γεύσεις φρούτων

- Απόφυγε τα τεράστια παγωτά και προτίμησε ένα ξυλάκι

- Το ψυγείο να είναι σε σκιερό μέρος και να έχει δυνατή ψύξη.
- Να μην αγοράζετε αλλοιωμένο ή μαλακό παγωτό

- Απόφυγε τα εξτρά toppings όπως σιρόπι σοκολάτας, ξηρούς καρπούς ή τρούφα σοκολάτας.

- Φτιάξε στο σπίτι το δικό σου παγωτό. Χωρίς κρέμες γάλακτος άλλα με γάλα καρύδας και γάλα αμυγδάλου.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο...

Για το SugarMama.gr,
Ρένα Στρατήλα

Additional Info

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…