Σκουφάκι παιδικό χωρίς πον πον γίνετε; Σκουφάκι παιδικό χωρίς πον πον γίνετε?
Ρένα Ψωμά Written by Οκτ 08, 2015

Σκουφάκι παιδικό χωρίς πον πον γίνετε;

ε δεν θα έχει γούστο!!! Δείτε λοιπόν πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας πον πον χρωματιστά και σε πολλά μεγέθη...

 


Στο εμπόριο κυκλοφορούν εξαρτήματα για να φτιάξετε πον πον, εμείς όμως θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα δάχτυλά μας. Εναλλακτικά μπορειτε με ένα πιρούνι ή έναν αναπτήρα ή οτιδήποτε άλλο στρογγυλό θέλετε..
Κρατήστε τεντωμένους τον δείκτη και τον παράμεσο του ενός χεριού σας, αφήστε ένα μικρό κομμάτι νήματος στην άκρη κι αρχίστε να τυλίγεται το νήμα γύρω από τα δάκτυλά σας, έως ότου ο όγκος της κλωστής να είναι τέτοιος που να σας φαίνεται πως φτάνει για να δημιουργηθεί ένα μικρό πον πον. Όταν το πον πον αποκτήσει τον επιθυμητό όγκο κόψτε και την άλλη άκρη του νήματος, στερεώστε σφικτά ακριβώς στην μέση τον όγκο κλωστής που έχει σχηματιστεί με τις δυο ελεύθερες άκρες του νήματος, ώστε να το ελευθερώσετε από το χέρι σας χωρίς να χάσει το σχήμα του. Ελευθερώστε από το χέρι σας το μπαλάκι κλωστής και δέστε τις ελεύθερες άκρες του νήματος με έναν σφιχτό κόμπο, ακριβώς στην μέση του.
Κρατώντας από το σημείο που το δέσατε, περάστε ένα ψαλιδάκι στο εσωτερικό του και κόψτε γύρω γύρω, ώστε να αποκτήσει το πον πον χνουδωτή όψη.
"Κουρέψτε" το γύρω γύρω με το ψαλιδάκι μέχρι να γίνει ολοστρόγγυλο και ..έτοιμο.
Καλή επιτυχία..

 

 

Για το Sugar Mama,
Ρένα Ψωμά

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…