Τα κλειδιά της επιτυχίας Τα 9 κλειδιά της επιτυχίας στην ζωή & στην καριέρα
Εύη Κατράνα Written by Ιαν 10, 2021

Τα κλειδιά της επιτυχίας

ΤΑ 9 ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ & ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

Πολλοί από εμάς αναρωτιόμαστε πολλές φορές τι πραγματικά θα έπρεπε να κάνουμε ώστε να βλέπουμε την ζωή μας διαφορετικά , τις επιλογές μας λιγότερο επώδυνες , και τις αποφάσεις μας καταλυτικές ,ώστε να οδηγούμαστε στο μονοπάτι της επιτυχίας ?.
Πως θα αποκτήσουμε την ευτυχία , ότι σημαίνει αυτό για τον καθένα ?
Ακολουθώντας τα βασικά βήματα της ζωής , τις εννιά φράσεις -λέξεις κλειδιά που όλοι μας
αξίζει να έχουμε υπόψη .

 

1) ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟ ΣΚΟΠΟ , ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ
Το βασικό βήμα είναι η φόρμουλα της αυτογνωσίας !, πραγματικά τονίζουμε ότι αν δουλέψουμε την σκέψη μας οραματιζόμενοι προς την κατεύθυνση που θέλουμε να πετύχουμε τότε ίσως αυτό και να είναι εφικτό .Το βήμα αυτό μπορεί να είναι αυτονόητο για πολλούς όχι τόσο ξεκάθαρο όμως για όλους τους άλλους .
Χαράξτε το δικό σας μονοπάτι ,σταδιακά με σταθερά βήματα .Για να το ανακαλύψετε
φανταστείτε τον εαυτό σας , σε 5 χρόνια από σήμερα , τι θα θέλατε να κάνετε ,που θα θέλατε να βρίσκεστε , με ποιους γιατί

 

2) ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ
Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας , και αποφεύγετε να κατηγορείτε τους άλλους .Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και δοκιμασίες που δεν πρέπει να αγνοούμε. Σημάδια μας δίνονται καθημερινά στις επαφές μας με τους ανθρώπους .Οι εξωτερικές δυσκολίες και οι προκλήσεις μπορεί να μας ειναι τροχοπεδη προς την επιτυχια ,Ισως υπαρχουν ανθρωποι που δεν σας ενθαρυνουν τοσο ή μπορει και να σας αποθαρυνουν .Η ζωή είναι δίκη σας , και είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για το πως πρέπει να την ζήσετε .Η κάθε πράξη σας προκαλεί συγκεκριμένα αποτελέσματα με αλυσιδωτές αντιδράσεις .Δεν φτάνει να κατηγορείτε την κακή τύχη , τη ζωή, τους άλλους .Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε τις συνθήκες επιλέξτε τουλάχιστον το τρόπο αντιμετώπισης τους .

 

3) ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ-ΠΡΑΞΗ
Κάθε θετική σκέψη που κάνουμε μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να επιτύχουμε τους στόχους μας .Σημαντικό είναι να ζυγίζουμε τα συναισθήματα μας πριν δράσουμε .Η απαισιοδοξία και οι αμφιβολίες είναι λάθος σύμβουλοι ,στο ότι προσπαθούμε να επιτύχουμε .
Δοκιμάστε να εξασκηθείτε ώστε να σκέπτεστε θετικά :
α) Να χρησιμοποιείτε πάντα θετικές λέξεις -εκφράσεις όπως " μπορώ να το κάνω", " θα τα καταφέρω", "είναι εφικτό" " ας το προσπαθήσω ".
β) φανταστείτε πως θα ήταν η ζωή αν είχατε ήδη επιτύχει .Προσπαθήστε να φέρετε στο μυαλό σας νοερές εικόνες των στόχων σας σαν να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί .

 

4) ΘΕΣΤΕ ΣΑΦΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ
Έχοντας στο μυαλό σας ποιος είναι ο σκοπός που θέλετε να επιτύχετε είναι χρήσιμο να θέσετε σαφείς στόχους που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα .
Μικρότεροι στόχοι και σταδιακά βαλμένοι είναι συνήθως οι πιο ρεαλιστικοί !

 

5) ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ & ΔΟΥΛΕΨΤΕ
Έχοντας θέσει τους στόχους σας καταστρώστε ένα σχέδιο δράσης που θα καλύπτει τα δικά σας δεδομένα . Πάρτε το χρόνο σας , σκεφτείτε και μαζέψτε τα υλικά που θα οδηγήσουν στην επιτυχία .Άμεσοι στόχοι είναι η ηρεμία και οι προτεραιότητα στη συλλογή πληροφοριών
ξεκινάμε με το όνειρο , την ισχυρή θέληση και τη σκληρή δουλειά.

 

6) ΜΗ ΦΟΒΆΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ Η ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ
Τολμήστε να πειραματιστείτε ακόμη και αν θεωρείτε ότι δεν ακολουθείτε τους σωστούς χειρισμούς .Η αποτυχία ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας .
Το βασικό αν πέσεις είναι να ξανασηκωθείς !!!

 

7) ΕΠΙΜΕΊΝΕΤΕ
Οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο είναι συνήθως χαρισματικά ξεροκέφαλοι!!!
αν ακολουθήσετε ένα οργανωτικό πνεύμα , ακόμη και αν αποτύχετε θα βρείτε το δρόμο για τις σωστές λύσεις .Η επιμονή , η αποφασιστικότητα και το πείσμα , είναι σημαντικό συστατικό της επιτυχίας .

 

8) ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Περισσότερο μας κατακλύζει ο φόβος και το βάρος της επιτυχίας πάρα το τυχόν δεδομένο μιας αποτυχίας . Συνήθως μας αγχώνει το γεγονός αν θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στη φήμη , στους γύρω μας και την οικογένεια μας ο φόβος της επιτυχίας μπορεί να οδηγήσει και σε κατάθλιψη όσο και αν αυτό μας φαίνεται περίεργο .
Απορρίψτε λοιπόν όλα τα αρνητικά συναισθήματα

 

9) ΠΙΣΤΈΨΤΕ ΤΟ !!!
Τέλος όταν αυτό το κάτι ωριμάζει μέσα μας , τότε είμαστε έτοιμοι να το αποδεχτούμε και να κάνουμε τις σωστές επιλογές .
Αρχίστε λοιπόν να συμπεριφέρεστε σα να έχει αρχίσει ήδη να συμβαίνει!!!!!!

 

 

Για το Sugar Mama,
Εύη Κατράνα

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…