Φέτος τα πλεκτά κολιέ κάνουν την διαφορά Φέτος τα πλεκτά κολιέ κάνουν την διαφορά
Μάρη Ταλλά Written by Μαρ 04, 2015

Φέτος τα πλεκτά κολιέ κάνουν την διαφορά

Ένα κολιέ ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις και να μεταμορφώνει και το πιο απλό ντύσιμο σε κάτι εντυπωσιακό.

 

Δεν χρειάζεται να παραφορτώνετε το look σας, ένα εντυπωσιακό κολιέ είναι αρκετό να τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας και να αναδείξει οτιδήποτε κι αν φοράτε.

 

Το πλεκτό κολιέ είναι ένα εύκολο αξεσουάρ που σου λύνει τα χέρια και σου χαρίζει ύφος και στυλ σε κάθε σου εμφάνιση. Επιλέξτε πλεκτά κολιέ με έντονο χρώμα για τα μονόχρωμα τοπ και αμέσως θα προσθέσετε μία girly χρωματιστή πινελιά στο outlook, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

 

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μακρύ επιβλητικό κολιέ ή ένα πιο διακριτικό, ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο. Φορέστε το με το καθημερινό σας τοπ ή με το denim look σας και αμέσως θα δώσετε την ανάλογη διάθεση. Φοριέται και με πιο αυστηρό ντύσιμο και εξισορροπεί το αυστηρό και classic look δίνοντάς του μοντέρνα διάθεση.

 

Μετατρέψτε το ντύσιμο σε κάτι ξεχωριστό και απόλυτα στιλάτο επιλέγοντας ένα πλεκτό κολιέ, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στον πρώτο μήνα της Άνοιξης,. Τολμήστε και βάλτε χρωματιστά κολιέ. Βάζοντας χρώμα δίνουμε ένταση, και φωτίζουμε τα σκουρόχρωμα ανοιξιάτικα looks και βέβαια δημιουργούμε δυνατούς συνδυασμούς που απογειώνουν το στυλ μας.

 

Εμείς τα λατρέψαμε, εσείς μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα εντυπωσιακό κολιέ;

 

Για το Sugar Mama
Μάρη

Πηγή: Φωτογραφίες από http://mariashandmadeartwork.blogspot.gr/

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…