Το χρυσαφένιο κουκούτσι του Παναγιώτη Δημητρόπουλου Το χρυσαφένιο κουκούτσι του Παναγιώτη Δημητρόπουλου
Στρατήλα Ρένα Written by Ιουν 10, 2015

Το χρυσαφένιο κουκούτσι του Παναγιώτη Δημητρόπουλου

 

Η ηρωίδα της ιστορίας απεχθάνεται και τα φρούτα και τα λαχανικά.
Τα ίδια τα φρούτα το μαθαίνουν, όπως και όσα λέει εναντίον τους και δεν παραμένουν απαθή..

 

Αποφασίσουν να αναλάβουν δράση και να δώσουν στην μικρή Αγνή να καταλάβει πως η στάση της, όχι μόνο δεν την ωφελεί, αλλά, αντιθέτως, μόνο προβλήματα μπορεί να της προκαλέσει.
Έχουν όμως κι έναν συμπαραστάτη. Ποιος μπορεί να είναι αυτός;
Ποιο είναι το μυστικό που κρύβει το χρυσαφένιο κουκούτσι;
Θα το ανακαλύψει άραγε ποτέ;

 

1

 

 

 

Ο συγγραφέας γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης. Πατέρας του είναι ο Ευάγγελος Δημητρόπουλος απο το Λιμνοχώρι Αχαΐας. Μητέρα του είναι η Καλλιόπη Παπαδομανωλάκη από τα Κοντόπουλα Κεραμειών.
Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Σεραφειμίδου, υπάλληλο του Πνευματικού κέντρου Χανίων και πτυχιούχο του Τ.Ε.Ι Σερρών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχουν ένα κοριτσάκι, την Καλλιόπη, επτά ετών.
Μεγάλωσε στην Αμαλιάδα της Ηλείας μιας και ο πατέρας του υπηρετούσε εκεί στην Ελληνική Αστυνομία, όπου ολοκλήρωσε και τις Λυκειακές σπουδές του με άριστα, ενώ παράλληλα διετέλεσε και πρόεδρος του δεκαπενταμελούς (1993-1994). Το 1997 μετά από πανελλαδικό διαγωνισμό κατατάσσεται με το βαθμό του λοχία στον Ελληνικό Στρατό, όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα, πλέον με το βαθμό του Επιλοχία (ΠΖ).
Έχει λάβει μέρος σε ειρηνευτικές αποστολές στο Κόσσοβο και για την προσφορά του αυτή έχει τιμηθεί με εύφημο μνεία από το ΝΑΤΟ, το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ.
Από το 2010 έχει εισαχθεί στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, στον τομέα του Ελληνικού Πολιτισμού, ευρισκόμενος στο δεύτερο έτος της φοίτησής του.
Γνωρίζει Αγγλικά.
Στο διάστημα 2012-13 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 23ου Νηπιαγωγείου Χανίων, ενώ το 2013-14 έχει εκλεγεί Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, και για το ίδιο διάστημα επίσης Μέλος της Ένωσης Γονέων του Ν. Χανίων.
Πλούσια είναι και δραστηριότητά του όσον αφορά το αντικείμενο των σπουδών του και πρόσφατα εκλέχθηκε στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Σύλλογοι Κοντοπούλων Κεραμειών Χανίων με τα καθήκοντα του Γεν Γραμματέα.

Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έτος έκδοσης: 2014

Εκδόσεις Περίπλους

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/9b2c1a211334a223ae6426920b8adc7d.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις
cache/resized/a48e8868ac90bfeac3006d75d0de045c.jpg
Συνταγές

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…