Μάθε στο παιδί σου να μοιράζετε Τα ΟΧΙ των παιδιών
Joanna Dre Written by Φεβ 21, 2019

Μάθε στο παιδί σου να μοιράζετε

Από την προσχολική ηλικία μάθε στο παιδί σου να προσφέρει ότι έχει και σε όποιον βρίσκετε γύρω του.


Κάθε φορά που κρατάς ας πούμε εσύ ένα πακέτο μπισκότα ή μια σοκολάτα μπροστά σε άλλους, ενώ είναι και το παιδί σου εκεί πρότεινε τους αν θέλουν λίγο από αυτά που έχεις στα χέρια σου και στο ίδιο το παιδί σου φυσικά.

Παρακολουθήστε το σε ανάλογες περιπτώσεις και αν ξεχαστεί καμιά φορά υπενθύμισε το ή αν το θέλει δικό του ένα πράγμα και αρνείται να δώσει τότε φέρε του παράδειγμα πως αν κάποιο παιδάκι έχει ένα παιχνίδι που του αρέσει θα ήθελε να του το δώσει λίγο να παίξει. .

Έτσι με μια δυο φορές θα του περάσουν στο μυαλό όλα αυτά και θα το κάνει και αυτό όταν θα έχει κάτι δικό του να το μοιραστεί.

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…