Στρατήλα Ρένα Written by Ιουν 16, 2017

Όταν το διάβασμα γίνετε μια συναρπαστική εμπειρία με τα Livebooks!!!

Όταν το διάβασμα γίνετε μια συναρπαστική εμπειρία για τα παιδιά μας!!


Πριν λίγες μέρες κράτησα στα χέρια μου ένα … μαγικό βιβλίο που πραγματικά με εντυπωσίασε!!!

Διαδραστικά βιβλία, εκπληκτικής τεχνολογίας , εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας που ζωντανεύουν, της Live Books.

Και φυσικά θέλω να το μοιραστώ με εσάς τους αγαπημένους μου αναγνώστες!
Αναφέρομαι σε μια νέα σειρά βιβλίων για παιδιά που μόλις τα πάρετε στα χέρια σας και τα ανοίξετε οι ήρωες τους ζωντανεύουν μπροστά σας! Διαδραστικά βιβλία εικονικής πραγματικότητας!!! Πραγματικά απίθανα!!

Μπορείτε πάρα πολύ απλά να κατεβάσετε από το κινητό σας τηλέφωνο ή το ταμπλετ μέσω Play Store την εφαρμογή που αντιστοιχεί στο βιβλίο που έχετε επιλέξει και …. Οι εικόνες ολοζώντανες στο σαλόνι σας!!

 

K2 image sugarmama new11

 

Εκπληκτική τεχνολογία που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους!! Παιδιά όλων των ηλικιών τα λάτρεψαν!
Είπα μικρούς και ξέχασα να σας πω πως το πήγα σε ένα σχολείο δημοτικού να δω αντιδράσεις μιας και πολλοί από εσάς που διαβάζουν το άρθρο θα σκεφτούν ότι είμαι πολύ μεγάλη για αυτό και τόσος ενθουσιασμός!(χαχχα!!)

Διαβάστε τι είπαν οι μαθητές:

Μαθήτρια Μαριάννα Κ.( Γ Τάξη):
«Μου άρεσαν πάρα πολύ γιατί εκτός από τις πληροφορίες που διάβασα, όταν τα είδα ζωντανά μου έγιναν τελείως κατανοητά!!»

Μαθητής Παναγιώτης Λ. (Α Τάξη ):
«Πήγα στο Φεγγάρι!!!!!!!!»

Μαθήτρια Γαβριέλα Ν. (νηπιαγωγείο):
«Πιάσαμε μια αγελάδα με το μωρό της!!»

Ααα σας είπαμε ότι υπάρχει δυνατότητα φωτογραφικής αποτύπωσης; Ναι καλά καταλάβατε στην εφαρμογή που θα κατεβάσετε μπορείτε να φωτογραφίσετε τα παιδιά με τις 3D φιγούρες! Στο βιβλίο «Το ηλιακό σύστημα σε 3D» τα παιδιά μπορούν να βγουν φωτογραφία ντυμένα σαν αστροναύτες, με δύο διαφορετικές στολές, μία πορτοκαλί και μία άσπρη. Απλά βάζουν το κεφάλι τους πίσω από την εικονική στολή και οι γονείς ρυθμίζουν το μέγεθος και την θέση της στολής. (ουαου!!)

 

K2 image sugarmama new13

(διασκεδάσαμε κιόλας! Κάνανε αστροναύτη τον σκύλο μας!)

 

 

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και στρέψτε την κάμερα της συσκευής σας προς το εξώφυλλο ή μια σελίδα του βιβλίου…. Οι εικόνες απελευθερώνονται και ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες!
Είναι σαφές ότι η τεχνολογία μπορεί να εξυπηρετήσει και να δημιουργήσει φιλαγνωσία !!

Πόσο τέλειο είναι να μαθαίνεις βλέποντας μπροστά σου αυτά που διαβάζεις!!

Υποστηρίζουμε κάθε ελληνική καινοτομία και τα παραγγέλνουμε εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα τους, live books καθώς και στη σελίδα τους στο facebook.

 

 

Για το SugarMama,
Ρένα Στρατήλα

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…