Στρατήλα Ρένα Written by Μαρ 08, 2022

"Η δική τους ιστορία - 50 γυναίκες και κορίτσια που συγκλόνισαν τον κόσμο"

Γυναίκες ορόσημα, που άλλαξαν την ιστορία για πάντα με τη δυναμική τους, την τόλμη τους την ανθρωπιά τους, ανεξάρτητα από τις προσδοκίες που είχε η κοινωνία για τις ίδιες.


Ηρωίδες, γενναίες ηγέτιδες, ταλαντούχες καλλιτέχνιδες, ευγενικές θεραπεύτριες και αφοσιωμένες δασκάλες . . . πενήντα ξεχωριστές γυναίκες που έζησαν ζωή σαν μυθιστόρημα..

που συγκεντρώθηκαν στο συλλογικό έργο των Kathrine Halligan & Sarah Walsh :

"Η δική τους ιστορία - 50 γυναίκες και κορίτσια που συγκλόνισαν τον κόσμο" από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη.
Επίπεδο : Ηλικία 7 έως 12

"....Η ιστορία 50 απίστευτων γυναικών και κοριτσιών που αντιμετώπισαν με γενναιότητα τις προκλήσεις, ξεπέρασαν δυσκολίες και κινδύνους, και ρίσκαραν ακόμα και τις ζωές τους προκειμένου να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος! Θα σας μαγέψουν, θα σας διασκεδάσουν και θα σας εμπνεύσουν.."

Μόνο μερικά από τα πολλά παραδείγματα που μας δείχνουν πως οι γυναίκες είμαστε πολλά περισσότερα από τα κυρίαρχα στερεότυπα.

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…