Μάρη Ταλλά Written by Μαϊ 25, 2018

Θέλεις να γίνεις πριγκίπισσα; Παντρέψου έναν πρίγκιπα!

Παρακολουθήσαμε πριν μερικές μερες τον μεγαλοπρεπή γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και ζήσαμε λιγο το παραμύθι της Σταχτοπούτας μεσα απο την μεγάλη οθόνη. Παντρεύτηκε η κοινή θνητή με τον πρίγκιπα και εγινε Δούκισσα του Sussex και ζήσανε αυτοί καλα κι εμείς καλυτερα.

 

Θελεις κι εςυ να ζήσεις ενα παρόμοιο παραμύθι; Το πρώτο που εχεις λοιπόν να κανεις ζαχαρένια αναγνωςτρια ειναι να γνωρίσεις και να μαζέψεις έναν πρίγκιπα απο αυτούς που ξέμειναν και ειναι ακόμη single, αν καταφέρεις και τον μαγέψει ναι θα ξεκινησει ενα παραμύθι για εσενα, ομως να εχεις υπόψην σου οτι δεν ειναι όλοι Ευρωπαίοι!

Πρώτος στην λίστα των single princes ειναι ο διάδοχος του θρόνου του Ντουμπάϊ
Το όνομα του ειναι Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, ειναι 35 χρόνων και θα τον βρεις στα κοινωνικά δίκτυα με το όνομα Fazza

Δεύτερος με βαςη σειρά διαδοχής ειναι ο 23χρονος πρίγκιπας Hussein bin Abdullah πρώτος στην σειρά διαδοχής για τον θρόνο της Ιορδανίας.

Τρίτος πρίγκιπας και πρώτος στην σειρά διαδοχής για τον θρόνο τουΜπρουνέι ειναι ο 26χρονος Abdul Mateen Bolkiah.

Παμε τωρα στους Ευρωπαίους, δεύτερος στην σειρά για τον θρόνο του Λιχτενστάιν ειναι ο πρίγκιπας Wenzeslaus του Λιχτενστάιν, 43 χρόνων και εκτος στην σειρά για τον θρόνο ο 26χρονος πρίγκιπας Sébastien του Λουξεμβούργου. Ακολουθεί ο 18χρονος Nikolai τηςΔανιας που ειναι έβδομος στην σειρά διαδοχής για τον θρόνο και τέλος ο πρίγκιπας Ιωακείμ του Βελγίου 23 χρόνων και ένατος στην σειρά διαδοχής για τον θρόνο του Βελγιου.

Μπόνους για το τέλος άφησα τον πρίγκιπα Φίλιππο 32 ετων και τον πρίγκιπα Κωνσταντίνο Αλεξιο 20 χρόνων και οι δυο πρίγκιπες Ελλάδας και Δανίας με αρκετες κατακτήσεις στο γυναικείο φύλλο, ειδικά ο δεύτερος!

Υπαρχουν βέβαια και οι απλοί αριστοκράτες, που ναι μεν ειναι γαλαζοαίματοι αλλα δεν εχουν τίτλο οπως ο πρώτος ξάδερφος του πρίγκιπα Harry και ανιψιός της πριγκιπισσα Νταϊάνα. Ο 24χρονος Λούις Σπένσερ που θα κληρονομήσει τον τίτλο του πατέρα του και θα γίνει Κόμης, τράβηξε ολα τα κοριτσίστικα βλέμματα στον πολυσυζητημένο γάμο και οχι άδικα!

Τωρα λοιπόν έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε τα κουμάντα σας, οι ανύπαντρες, αλλα να θυμάστε οι υπαρχουν και πρίγκιπες χωρις άμαξα και άλογο εκει εξω!

Για το SugarMama,
Μάρη

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…